Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 14

Eurolygos turo MVP – karjeros sezoną žaidžiantis serbas

Miuncheno „Bayern“ vedlys Vladimiras Lučičius pratęsė įspūdingą savo dominavimą šių metų Eurolygoje. Serbas jau trečią kartą buvo pripažintas naudingiausiu savaitės žaidėju.
Vladimiras Lučičius
Vladimiras Lučičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

31-erių bavarų puolėjas mače su „Valencia“ per 30 minučių įmetė 22 taškus (3/4 dvit., 3/5 trit., 7/7 baud.), atkovojo 7 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, nė karto nesuklydo, išprovokavo 8 pražangas ir surinko 35 naudingumo balus.

„Bayern“ iškovojo pergalę 90:79 ir turnyrinėje lentelėje šovė į antrą vietą – šešis sykius per aštuonis mačus laimėjęs Miuncheno klubas nusileidžia tik „Barcelona“ komandai.

V.Lučičius naudingiausiu buvo išrinktas ir 3 bei 4 turuose. Iš viso šį sezoną jis pelno po 15,9 taško, atkovoja po 4,9 kamuolio ir renka po 21,8 naudingumo balo. Pastarasis rodiklis visoje Eurolygoje nusileidžia tik „Barcos“ lyderiui Nikolai Mirotičiui.

Į naudingiausių šios savaitės žaidėjų penketą taip pat pateko ir Maskvos CSKA puolėjas Darrunas Hilliardas (32 naud. bal.), net 33 taškus pelnęs Stambulo „Anadolu Efes“ serbas Vasilije Micičius (29 naud. bal.), Vitorijos „Baskonia“ centras Youssoupha Fallas (27 naud. bal.) ir Sankt Peterburgo „Zenit“ puolėjas Willas Thomasas (24 naud. bal.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas