Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 14

Sudėliotas Eurolygos tvarkaraštis: „Žalgiris“ startuos išvykoje, Šaras atvyks per šventę

Eurolyga paskelbė 2021-2022 m. sezono tvarkaraštį. Paaiškėjo, kad Kauno „Žalgiris“ sezoną pradės spalio 1-ąją išvyka į Vilerbaną.

Eurolygos sprendimu pirmąsias sezono rungtynes kauniečiai žais Prancūzijoje prieš ASVEL klubą, kurį svečiuose įveikė tiek 2019-2020, tiek 2020-2021 m. sezone.

Antrajame ture spalio 7-ąją „Žalgiris“ namuose priims lietuviškąjį Sankt Peterburgo „Zenit“ su Artūru Gudaičiu ir Mindaugu Kuzminsku, o trečiajame, spalio 13-ąją, keliaus į Belgradą, kur žais prieš „Crvena zvezda“.

Tą pačią savaitę „Žalgirio“ lauks ir pirmasis dvigubos savaitės išbandymas, mat iš Belgrado Lietuvos čempionai skris tiesiai į Graikiją ir spalio 15-ąją žais prieš Pirėjo „Olympiakos“ klubą.

Spalį žalgiriečiai iš viso sužais septynerias rungtynes, o net penkerias iš jų žais išvykose. Būtent šį mėnesį „Žalgiris“ pirmą kartą mes iššūkį Eurolygos čempionams Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkams – šių komandų akistata spalio 29-ąją vyks Turkijoje.

Prieš Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą „Barcelona“ kauniečiai pirmąsyk rungtyniaus lapkričio 26-ąją Katalonijoje.

Įdomu tai, kad atsakomosios komandų rungtynės ir Šaro vizitas į Kauną vyks per Lietuvos Nepriklausomybės šventę – kovo 11-ąją.

Reguliarųjį sezoną „Žalgiris“ užbaigs kitų metų balandžio 8 dieną, kai svečiuosis Sankt Peterburge ir antrą kartą žais prieš „Zenit“.

Visą Eurolygos tvarkaraštį galite rasti čia.

VIDEO: PIKENROLAS: E.Ulanovas „Žalgiryje“, Ž.Skučo demonai ir kylanti Lietuvos žvaigždė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas