Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 10

Sh.Larkinas paneigė gandus apie naują pavardę turkiškame pase

Pirmadienio rytą pasirodę pranešimai, jog Turkijos pilietybės sulaukęs Shane'as Larkinas keičia pavardę į DeShane'ą Daviesą Karkiną, pasirodė esą melagingi. Tai socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė pats Stambulo „Anadolu Efes" lyderis.
Shane'as Larkinas
Shane'as Larkinas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Visi pranešimai, jog keičiu pavardę, yra neteisingi. Pavardė, kurią gavau vos gimęs, išsaugosiu ir ant mano turkiško paso“, – pranešė Sh.Larkinas.

Pavardės keitimas sulaukus Turkijos pilietybės nėra naujiena. Tokią procedūrą prieš penkerius metus praėjo ir amerikietis Bobby Dixonas, dabar atstovaujantis Stambulo „Fenerbahče“ ekipai. Tuomet jis Ali Muhammedu bei atstovavo šalies rinktinei.

Sh.Larkinas neseniai gavo Turkijos pilietybę, o krepšininką su šalies rinktinės marškinėliais pristatė ir prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas.

Tikimasi, jog Sh.Larkinas su šalies rinktine artėjančią vasarą vyks į Kanadą, kur vyks olimpinė atranka. Turkijos krepšininkų pirmajame etape laukia Urugvajus ir Čekija, o sėkmės atveju antrajame susikautų su Graikijos, Kinijos arba Kanados rinktinėmis.

Šį sezoną Sh.Larkinas yra rezultatyviausias ir naudingiausias Eurolygos žaidėjas, per 30 minučių rinkdamas po 22 taškus (56,5 proc., 51 proc. trit., 89,8 proc. baud.), atkovoja po 3,2 ir perima po 1,3 kamuolio, atlieka po 4 rezultatyvius perdavimus, klysta po 2,3 karto ir renka net po 25,7 naudingumo balo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant