Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 30

„Fenerbahče“ krachas tęsiasi: pralaimėjo ir Tel Avive

Košmariškai naująjį Eurolygos sezoną pradėjęs Stambulo „Fenerbahče“ klubas ir toliau nesugeba išsikapanoti iš nesėkmių liūno. Željko Obradovičiaus auklėtiniai trečiadienio vakarą išvykoje 55:67 (6:12, 15:29, 20:11, 14:15) nusileido Tel Avivo „Maccabi“ ir patyrė jau ketvirtąją nesėkmę per penktąsias rungtynes.
Leo Westermannas
Leo Westermannas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Visus pralaimėjimus Turkijos klubas patyrė išvykose – prieš tai „Fenerbahče“ suklupo ir Madride, Belgrade bei Milane. Vienintelę pergalę trečiojo turo rungtynėse Ž.Obradovičiaus kariauna iškovojo prieš Vitorijos „Baskonia“.

Susitikime Tel Avive į daugelį klausimų buvo atsakyta dar pirmoje rungtynių pusėje. Įspūdingą gynybą demonstravusi „Maccabi“ antrajame kėlinyje atitrūko net 21 taško skirtumu ir po dviejų ketvirčių pirmavo 41:21.

Pagirtinai kovojusi „Fenerbahče“ ketvirtajame kėlinyje buvo nukirpusi varžovų persvarą iki 5 taškų (54:59), bet „Maccabi“ finišavo laimėdama atkarpą 8:1 ir iškovodama jau trečiąją pergalę paeiliui.

Pralaimėjimas šiose rungtynėse nubloškė Turkijos komandą į priešpaskutinę, 17-ąją, turnyrinės lentelės poziciją. „Fenerbahče“ nesėkmingą ruožą bandys užbaigti penktadienį, kai namuose kausis prieš Kauno „Žalgirį“.

„Maccabi“: Omri Casspi 13 (6 atk. kam.), Othello Hunteris ir Nate'as Woltersas (5 rez. perd.) po 11, Tarikas Blackas 10 (15 atk. kam.).

„Fenerbahče“: Nando De Colo 13 (3/3 trit., 6 kld.), Derrickas Williamsas ir Ali Muhammadas (3/5 trit.) po 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito