Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 30

„Fenerbahče“ lyderį nudžiugintų Šaro atvykimas: „Būtų gerai“

Stambulo „Fenerbahče“ klubas visomis išgalėmis bando prisivilioti Kauno „Žalgirio“ sėkmės simboliu pastaraisiais metais tapusį Šarūną Jasikevičių, o tokiems turkų klubo vadovų žingsniams pritaria ir vieną ryškiausių „Fenerbahče“ žvaigždžių.

Su Prancūzijos žiniasklaidos kanalu „La Voix du Nord“ kalbėjęs Nando de Colo pakomentavo savo ateitį Stambule ir išreiškė nuomonę apie Šarą.

„Mano kontraktas su „Fenerbahče“ vis dar galioja. Dabar laukiame naujo trenerio, o tada matysime situaciją ir galėsime ruoštis sezonui, – sakė prancūzas. – Palaikau nuolatinį ryšį su Maurizio Gherardini („Fenerbahče“ direktoriumi – red.past.).

Klubas bando prisivilioti žymų trenerį. Jei jie pasirašytų sutartį su Šaru, būtų gerai. Tačiau šiuo metu negaliu padaryti nieko – tiesiog laukiu naujienų.“

Jei jie pasirašytų sutartį su Šaru, būtų gerai.

Pirmą sezoną Turkijoje sužaidęs N.De Colo iš karto tapo ryškiausia komandos žvaigžde – Eurolygoje rinko po 15,9 taško ir buvo rezultatyviausias komandos krepšininkas.

Net trejose rungtynėse jis pelnė daugiau nei 30 taškų, o į Vitorijos „Baskonia“ krepšį suvertė net 12 dvitaškių ir surinko 39 taškus.

„Fenerbahče“ naujo trenerio prisireikė po to, kai pratęsti kontrakto nesutiko septynerius metus komandą treniravęs Željko Obradovičius.

Iš karto į Š.Jasikevičiaus medžioklę pasinėrę turkai lietuvį, anot pranešimų, vilioja dvejų metų sutartimi, kurios metinė vertė – apie 1,5 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas