Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 01

Gražiausių Eurolygos turo epizodų rinkinį papuošė du Roko Giedraičio perdavimai

Rokas Giedraitis ne tik sužaidė naudingiausias karjeros rungtynes, kurios Vitorijos „Baskonia“ komandai padėjo iškovoti gyvybiškai svarbią pergalę Graikijoje, bet ir atliko du turo epizodų rinkinio vertus rezultatyvius perdavimus.
Tadas Sedekerskis ir Rokas Giedraitis
Tadas Sedekerskis ir Rokas Giedraitis / Euroleague.net nuotr.

Pirmasis Roko Giedraičio rezultatyvus perdavimas nukeliavo italui Achillei Polonarai, kuris greitą išpuolį prieš Atėnų „Panathinaikos“ užbaigė dėjimu, vertu dešimtosios vietos šiame rinkinyje.

Antrąjį saldainiuką 28-erių lietuvis padavė slovėnui Zoranui Dragičiui, šis nurūko į greitą ataką ir įkrovė kamuolį į krepšį nepaisydamas „Panathinaikos“ puolėjo Mario Hezonjos gynybos.

Karjeros mačą sužaidęs R.Giedraitis pergalingame mače tuščioje OAKA arenoje pelnė 25 taškus, atkovojo 4 ir perėmė 3 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir surinko 35 naudingumo balus.

Įspūdingą puolimą demonstravę Duško Ivanovičiaus auklėtiniai triumfavo 97:82.

Tai buvo devintoji baskų pergalė per pastarąsias dešimt rungtynių, o vienintelis pralaimėjimas patirtas Barselonoje. Likus 2 turams iki reguliaraus sezono pabaigos „Baskonia“ žengia septintoje vietoje.

Eurolygos efektingiausių turo epizodų dešimtuke vietos atsirado ir galingam Brandono Davieso blokui, o pirmąją poziciją okupavo triuškinantis Sankt Peterburgo „Zenit“ centro Tariko Blacko dėjimas per Maskvos CSKA gynėją Danielį Hackettą.

Visas gražiausių turo epizodų dešimtukas:

VIDEO: Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 32 Top 10 Plays

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas