Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 06

Š.Jasikevičių pradžiugino būdas, kuriuo „Barcelona“ pakilo į Eurolygos viršūnę

Ketvirtadienio vakarą Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ iškovojo lengviausią šio sezono Eurolygos pergalę, 103:67 be gailesčio pervažiuodama Berlyno ALBA ekipą. Laimėję Vokietijos sostinėje Šaro vyrai pakilo į turnyro lentelės viršūnę.

„Šį kartą vyrai maloniai nustebino tiek puolime, tiek gynyboje, tad tai buvo kiek keistokas vakaras. Iš esmės mums pavyko įveikti komandą, kuri šiuo metu nėra geriausios sportinės formos. Gynyboje buvo bangavimo, o puolimu esu patenkintas. Būtent taip mes norėtume ir žaisti. Norime žaisti naudodami 12 žaidėjų, norime, kad kiekvienas iš jų gautų savo galimybę. Kiekvienas turi suprasti, kad yra svarbi komandos dalis ir galime laimėti tik tokiu atveju, jei visi prisidės“, – po pergalės Berlyne kalbėjo Š.Jasikevičius.

Barselonos komandą į priekį vedęs Nikola Mirotičius antrino savo treneriui ir taip pat gyrė katalonų puolimą.

„Manau, kad į šias rungtynes pažiūrėjome labai rimtai. Akivaizdu, kad kiekvienas mačas yra labai svarbus, o šį kartą puikiai pataikėme iš toli, visi rinkome taškus ir labai gerai dalijomės kamuoliu. Smagu, kad gerai gynėmės ir gerai kovojome dėl kamuolių. Reiktų pagirti ir trenerį, kuris nupiešė keletą labai gerų derinių. Turime daug talentingų vaikinų ir reikia kantrybės ieškant metimų. Kiekvienas iš mūsų gali pelnyti per 20 taškų, tačiau viską lemia gynyba. Šį kartą varžovams leidome įmesti tik 67 taškus ir dėl to esu laimingas“, – po mačo sakė N.Mirotičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas