Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 03

Į Kauną atvykstančios ALBA treneris išskyrė, kuo „Žalgiris“ pranašesnis nei pernai

Dvi pergales iš dviejų galimų Eurolygos namų rungtynėse jau iškovojęs Kauno „Žalgiris“ penktadienį stos į kovą su sezono pradžioje stebinančia Berlyno ALBA. Prieš išvyką į Lietuvą Vokietijos klubo treneris Israelis Gonzalezas pabrėžė esminį „Žalgirio“ skirtumą nuo pernykščio sezono.

ALBA Eurolygoje netikėtai startavo trimis pergalėmis ir tik po to pralaimėjo dusyk, tačiau vis dar yra pirmajame turnyro aštuonete.

Palyginimui, „Žalgiris“ laimėjo abu namų mačus, pralaimėjo visus tris kartus išvykose ir su dar šešiomis komandomis dalijasi 9–15 vietas.

„Palyginus su praėjusiais metais, kauniečiai žaidžia su didesniu intensyvumu. Jie visose pozicijose turi aukštus, atletiškus ir energingus žaidėjus. Turėsime psichologiškai nusiteikti penktadienio iššūkiui ir susikoncentruoti į greitą perėjimą iš gynybos į puolimą“, – prieš kelionę į Kauną kalbėjo ispanas I.Gonzalezas.

ALBA į Kauną atvyks išsilaižiusi dalį žaizdų – po trejų praleistų rungtynių jau žais pasveikę Jaleenas Smithas ir Johannesas Thiemannas.

Tuo džiaugėsi su žiniasklaida prieš išvyką į Lietuvą kalbėjęs gynėjas Malte Delow.

„Džiugu, kad kai kurie mūsų vyrukai sugrįžo po traumų. Tikimės labai fiziškų rungtynių Kaune. Gynyboje „Žalgiris“ daug keičiasi ginamaisiais, be to, jie bandys išlaikyti mūsų aukštaūgius toliau nuo krepšio. Turėsime rasti būdą, kaip įvesti kamuolį po krepšiu ir kontroliuoti kovą dėl kamuolių“, – sakė M.Delow.

„Žalgiris“ ir ALBA susidurs penktadienį 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas