Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 22

Į pirmą išvyką su „Fenerbahče“ pasileidęs Šaras: „Svarbiausia gerinti žaidimą“

Tris pergales savų sirgalių akivaizdoje iškovojęs Šarūnas Jasikevičius pasileido į pirmąją išvyką būdamas Stambulo „Fenerbahče“ vyr. treneriu.

Nugalėjęs „Monaco“, Ankaros „Turk Telekom“ ir Kauno „Žalgirio“ komandas, Šaras penktadienio vakarą laikys Berlyno ALBA testą Vokietijos sostinėje.

Pastaroji Eurolygoje žengia priešpaskutinė ir turi tik 3 pergales iš 15 galimų, bet prieš kelias dienas namuose parklupdė buvusią Š.Jasikevičiaus komandą „Barcelona“.

„Po to, kai turėjo daugybę problemų dėl traumų, dabar ALBA remiasi beveik pilna sudėtimi. Jie labai pavojingi žaisdami namuose. ALBA žaidžia su didele energija, rungtyniauja aktyviai, taiko spaudimą ir bando išmušti varžovus iš ritmo puolime“, – varžovų privalumus vardijo Šaras.

Jo treniruojama ekipa namuose šį sezoną Eurolygoje dar nepralaimėjo (7-0), bet išvykose dar treniruojama Dimitrio Itoudžio labai strigo – iš aštuonių mačų laimėjo tik vieną. Šaras tikisi tai pakeisti.

„Privalome pagerinti savo žaidimą išvykose. Kol kas nesame gera išvykų komanda, o dabar turime puikų šansą sužaisti geras rungtynes ir laimėti. Bet dar svarbiau yra gerinti savo žaidimą“, – sakė lietuvis.

ALBA ir „Fenerbahče“ rungtynės startuos 21.15 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas