Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į Rusiją persikėlęs A.Avramovičius liaupsino CSKA ir menkino Eurolygą: „Tai nėra kažkas „vau!“

Serbijos krepšinio žvaigdžė Aleksa Avramovičius šią vasarą atsisveikino su Belgrado „Partizan“ ir persikėlė į Rusiją – dėl Rusijos pradėto karo Ukrainoje iš Eurolygos pašalintą Maskvos CSKA klubą. Duodamas interviu „Mozzart Sport“ 29-erių gynėjas pakomentavo savo sprendimą pasitraukti iš Eurolygos.

„Galbūt kitiems tai šiek tiek netikėta, bet man tai visiškai normalus sprendimas. Nesvarbu, ar CSKA žaidžia Eurolygoje, ar ne... Aš apie tai negalvojau, be to – žaisti Eurolygoje nėra kažkas „vau!“, aš to nejaučiau. Atvykau į CSKA žaisti krepšinio. Manau, čia jausiuosi gerai ir mėgausiuosi“, – kalbėjo serbas.

Apibūdindamas kaip „vieną didžiausių klubų Europoje“, A.Avramovičius CSKA organizaciniu požiūriu gretino su Madrido „Real“. Jis gražiai atsiliepė apie „Partizan“, kur žaidė nuo 2021 metų.

„Tai buvo fantastiška patirtis, dėl to nėra jokių abejonių. Iš „Partizan“ išvažiavau kaip geresnis krepšininkas ir geresnis žmogus. Dirbti su Željko Obradovičiumi buvo tikra privilegija. Būtinai seksiu „Partizan“ Eurolygoje“, – sakė A.Avramovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas