Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 28

Iš ASVEL treniruojančio TJ Parkerio lūpų – ypatingi komplimentai „Žalgiriui“

Iš koronaviruso gniaužtų besivaduojantis Vilerbano ASVEL grįžta į Eurolygos kovas ir ketvirtadienio vakarą savo arenoje ruošiasi priimti Kauno „Žalgirį“. Prancūzijos ekipą treniruojantis TJ Parkeris neabejoja, kad sugrįžti po tokios ilgos priverstinės pertraukos nebus lengva, juolab, kad į akistatą teks stoti su puikią formą sezono pradžioje demonstruojančiu varžovu.
TJ Parkeris
TJ Parkeris / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

„Po penkių atidėtų Eurolygos ir Prancūzijos čempionato rungtynių mums tai bus tarsi nauja sezono pradžia. Dar nepavyko susigrąžinti visų krepšininkų, tad sunku prognozuoti, kokias fizines galimybes galėsime demonstruoti, tačiau džiaugiamės ir vėl galėdami žaisti krepšinį“, – prieš ketvirtadienio mačą kalbėjo ASVEL strategas TJ Parkeris.

Būsimą priešininką prancūzas pavadino viena geriausių komandų Eurolygoje.

„Sezono pradžioje tai yra viena geriausių komandų visoje Eurolygoje. Kauniečiai demonstruoja puikų žaidimą tiek gynyboje, tiek puolime, puikiai juda aikštelėje ir atlieka daug perdavimų. Bandysime į juos lygiuotis“, – kalbėjo ASVEL strategas.

Savo treneriui pritarė ir Vilerbano komandos bokštas Moustapha Fallas.

„Šis laikotarpis yra ypatingas ir keliantis daug klausimų. Stengiamės galvoti tik apie ateinančias rungtynes ir nekurti daug ilgalaikių planų. Fiziškai sugrįžti po tokios pertraukos bus labai sunku, bet džiaugiamės galėdami vėl kovoti Eurolygoje ir ypač namuose. „Žalgiris“ nuo sezono pradžios demonstruoja puikų krepšinį, tad mūsų laukia rimtas iššūkis“, – neabejojo aukštaūgis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas