Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 11

Iš vieno finalininko į kitą: Šaras persiviliojo Eurolygos čempioną

Eurolygos finale prieš Šarūno Jasikevičiaus treniruojamą „Barcelona“ kovojęs Sertacas Sanli kitą sezoną klausys lietuvio nurodymų Katalonijoje.
Sertačas Šanli
Sertačas Šanli / Euroleague.net nuotr.
Temos: 1 „Barcelona“

„beIN Sports“ žurnalistas Ismalas Senolas praneša, kad Stambulo „Anadolu Efes“ garbę gynęs turkas susitarė dėl dvejų metų sutarties su „Barca“.

Apie tai, kad „Barcelona“ susidomėjo 29-erių turku, dar vakar skelbė 15min žurnalistas Donatas Urbonas. Jo šaltinių teigimu, S.Sanli rinkosi iš katalonų ir „Anadolu Efes“ pasiūlymų.

Vėlai atsiskleidęs vidurio puolėjas sužibo dar praėjusiame sezone, kai Eurolygos lyderių gretose Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 7 taškus ir atkovojo po 2,2 kamuolio per susitikimą.

Sėkmingą žaidimą jis pratęsė ir šiemet, kai Eurolygoje jo rezultatyvumo vidurkis siekė 7,8 taško, o naudingumo balų – 7,3

Itin sėkmingai 212 cm ūgio žaidėjas pasirodė finalo ketverte. Pusfinalyje į Maskvos CSKA krepšį turkas suvertė net 19 taškų, atkovojo 8 kamuolius ir surinko 25 naudingumo balus, o finale prieš „Barca“ pelnė 12 taškų, atkovojo 2 kamuolius ir surinko 6 naudingumo balus.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Sertacas Sanli
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Sertacas Sanli

Neblogai S.Sanli prieš Šaro komandą žaidė ir reguliariajame sezone, kai jo vidurkiai per dvejas tarpusavio rungtynes siekė 9 taškus, 4 atkovotus kamuolius ir 8,5 naudingumo balo.

S.Sanli Barselonoje vidurio puolėjo pozicijoje veikiausiai konkuruos su Brandonu Daviesu ir Pierre'u Oriola. Taip pat šioje komandoje sezoną užbaigė ir Pau Gasolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas