Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
01 10

Ispanijos spauda aukštino „Žalgirio“ lyderį, o D.Sabonį palygino su priešistoriniu žinduoliu

Ispanijos sporto kanalai trečiadienį skyrė dėmesio ne tik „Valencia“ ir Kauno „Žalgirio“ rungtynėms Eurolygoje, bet ir NBA rezultatyvumu suspindėjusiam Domantui Saboniui.
Keenanas Evansas sužaidė puikias rungtynes Valensijoje, o Domantas Sabonis – Detroite.
Keenanas Evansas sužaidė puikias rungtynes Valensijoje, o Domantas Sabonis – Detroite. / Miguel Ángel Polo/Valencia Basket ir Scanpix/AP nuotr.

Kol Lietuva trečiadienio rytą džiaugėsi ir dėkojo pareigūnams dėl Kaune surastos mergaitės, o Vilnius pasitiko Volodymyrą Zelenskį, Ispanijoje aušo ramesnis rytas.

„El Pais“ transliavo spaudos konferenciją dėl Vyriausybės sprendimų pensijų ir socialinių išmokų srityje, o Ispanijoje itin populiarių trijų sporto kanalų AS, „Marca“ ir „Mundo Deportivo“ naujienos keitėsi nuo sudėtį bandančios sustiprinti „Barcelona“ futbolo komandos reikalų iki nepatvirtintų gandų dėl Michaelio Schumacherio sveikatos.

AS tarp krepšinio naujienų antraštę skyrė ir Ispanijoje augusiam Domantui Saboniui, kuris sužaidė dar vieną galingą mačą NBA, pagerinęs savo sezono rezultatyvumo rekordą.

„Mastodontas Sabonis“, – apibūdino Madrido portalas „Sacramento Kings“ atstovaujantį lietuvį, taip palyginęs jį su priešistoriniu straublinių žinduolių šeimos gyvūnu mastodontu, panašiu į mamutą ir dramblį.

Trys didieji Ispanijos sporto portalai aprašė ir Eurolygos rungtynes Valensijoje, kur „Žalgiris“ netikėtai 84:79 įveikė šeimininkus ir palypėjo iš 16-os į 15-ąją vietą Eurolygoje, sulig septintąja pergale pavijęs Stambulo „Anadolu Efes“.

Visur dėmesys ir komplimentai keliavo nuostabias rungtynes sužaidusiam „Žalgirio“ lyderiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas