Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 13

Įspūdingą deficitą panaikinę „Monaco“ su D-Mo vos nesukūrė stebuklo Madride

„Monaco“ (2-1) su Donatu Motiejūnu pademonstravo charakterį, tačiau trečiadienio vakarą vis tiek Eurolygoje patyrė pirmą pralaimėjimą, 84:92 (12:30, 27:21, 26:21, 19:20) svečiuose nusileidęs Madrido „Real“ (2-1).
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / Euroleague via Getty nuotr.

D.Motiejūnas per 17 minučių pelnė 9 taškus (2/4 dvitaškių, 1/1 tritaškio, 2/4 baudų metimų), atkovojo 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, perėmė ir prarado po kamuolį, 2 kartus prasižengė bei surinko 8 naudingumo balus.

Rungtynių pradžioje šeimininkai prausė karalystės ekipą be gailesčio ir antrajame kėlinyje turėjo įgiję rekordinę 25 taškų persvarą (44:19).

Vis dėlto Eurolygos naujokai nepasidavė ir Mike'as Jamesas pradėjo rodyti geriausią savo versiją.

„Monaco“ palengva pradėjo artėti ir likus trims minutėms iki mačo pabaigos ne tik galiausiai pasivijo varžovus, bet ir išsiveržė į priekį (83:81).

Vis dėlto tai ir buvo vienintelis kartas šiame mače, kai svečiai buvo priekyje. „Real“ vėl perėmė iniciatyvą ir pergalingai užbaigė rungtynes.

Mačą „Monaco“ baigė be ryškiausios savo žvaigždės. Prasidėjus paskutinei minutei M.Jamesas metė tritaškį ir nesėkmingai nusileido ant kojos bei šlubčiodamas paliko aikštę.

„Real“: Guerschonas Yabusele 18, Thomasas Heurtelis 13 (5 atk. kam., 7 rez. perd.), Fabienas Causeuras 12, Adamas Hanga ir Walteris Tavaresas (6 atk. kam.) – po 9.

„Monaco“: Mike‘as Jamesas 24 (9 rez. perd.), Donta Hallas 12 (7 atk. kam.), Willas Thomasas 11, Donatas Motiejūnas 9, Leo Westermannas ir Danilo Andjušičius – po 8.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas