Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 03 04

Jerome'ui Randle'ui plojo atsistoję: „Jasikevičius puikiai mane įliejo į komandą“

Jerome'as Randle'as greitoje atakoje gaudo Renaldo Seibučio perdavimą ir pakilęs į antrą aukštą įridena akrobatišką dvitaškį. Pirmieji taškai „Žalgirio“ arenoje ir Eurolygoje. Sirgaliai pakyla iš savo vietų, o amerikietis daro tai, ko iš jo Šarūnas Jasikevičius ir laukė – įpučia energijos. Įpūtė ir permainų turnyro lentelėje. „Žalgiris“ nutraukė keturių pralaimėjimų seriją ir atsirevanšavo Bambergo „Brose Baskets“.
Jerome'as Randle'as
Treniruotės akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Eurolyga | Kauno „Žalgiris“ – Bambergo „Brose Baskets“ 75:73 | „Žalgirio“ arena

Nors 28-erių amerikiečiui tai buvo vos pirmosios Eurolygos rungtynės karjeroje, naujokas žaidė šaltakraujiškai ir patikimai.

Varžovai gal ir aukštesni ir fiziškai tvirtesni, bet kai 175 cm ūgio amerikietis taip žemai meistriškai valdo kamuolį, jo iš rankų nebeišplėši.

Skuosdamas po aikštę lyg vijurkas jis vaikė „Brose Baskets“ gynėjus. O atsilaisvinęs pasiųsdavo vieną kitą taiklų metimą akistatai su tinkleliu.

Po sėkmingo epizodo gynyboje Š.Jasikevičius net žengė keletą žingsnių ant parketo, kad su Jerome'u pliaukštelėtų delnais. J.Randle'as pasisveikino su „Žalgirio“ arena ir Eurolyga solidžiai – 12 taškų ir 5 rezultatyvūs perdavimai per 27 minutes.

O Kaunas dėkojo J.Randle'ui atsistojęs. Panašu, kad šis mažylis greitai užkariaus „Žalgirio“ gerbėjų širdis.

„Tai buvo greitos rungtynės, bet reikėjo žaisti protingai ir kontroliuoti tempą. Bandžiau tą padaryti. Džiaugiuosi, kad mano debiutas Eurolygoje pažymėtas pergale. Tai buvo gera pergalė“, – 24sek po pergalės pasakojo J.Randle'as.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jubiliejaus proga dovaną gavęs Šarūnas Jasikevičius juokavo apie „Žalgirio“ stiprybę

VIDEO: Dramatiška „Žalgirio“ pergalė prieš „Brose Baskets“ paskutinėmis sekundėmis

– Pirmosios jūsų rungtynės „Žalgirio“ arenoje. Koks įspūdis?

– Puiki atmosfera. Daug sirgalių, didelis triukšmas. Gera čia žaisti.

– Sirgaliai plojo jums atsistoję. Jie žavėjosi jūsų žaidimu. Kita vertus, galbūt fanai tikisi, kad jūs pakeisite „Žalgirio“ situaciją turnyro lentelėje. Ar jaučiate į jūs krypstančias viltingas gerbėjų akis?

– Nežinau, kas yra spaudimas. Tai – krepšinis. Arba pataikysi, arba neįmesi. Aš einu į aikštę ir bandau padaryti gerus dalykus, pataikyti. Jei nepataikau, bandau būti naudingas kitais būdais. Aš dėkingas fanams už jų palaikymą, bet man svarbiausia – žaidimas.

Aš dėkingas fanams už jų palaikymą, bet man svarbiausia – žaidimas.

– Tai buvo antrosios jūsų rungtynės „Žalgiryje“. Kaip sekasi apsiprasti naujoje komandoje?

– Jaučiuosi puikiai. Dar nežaidžiu taip, kaip norėčiau. Kojos ne tos, metimai ne tie. Bet yra laiko. Stengiuosi tobulėti su kiekvienu maču. Treneris daro puikų darbą mane įliedamas į komandą.

– Ilgai laukta pergalė. Koks kitas žingsnis „Žalgiriui“?

– Žingsnis po žingsnio. Svarbu, kad laimėjome. Eurolygoje gali nutikti bet kas. Liko 5 rungtynės. Jei jas laimėsime, viskas gali labai pasikeisti. Noriu tęsti pergalių seriją.

– Kokia jūsų situacija su Adelaidės „36ers” komanda? Australijos klubas pranešė, kad pasirašėte sutartį ir kitą sezoną pradėsite ten.

– Nenoriu daug apie tai kalbėti. Niekas nebuvo pasirašyta. Mano koncentracija tik ties „Žalgiriu“. Tikrai nenoriu galvoti apie Australiją. Nežinau, kur būsiu kitą sezoną. Dabar mano galvoje – tik „Žalgiris“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas