Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 11

Juodžiausią sezono atkarpą išgyvenantis Šaras auklėtinių po nesėkmės netarkavo

„Barcelona“ klubo penkių pergalių seriją Eurolygoje pakeitė du pralaimėjimai prieš pirmojo penketo komandas, o pridėjus dar ir pralaimėjimą vietiniame fronte Šarūno Jasikevičiaus komanda išgyvena juodžiausią sezono atkarpą.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / zalgiris.lt nuotr.

Katalonai penktadienį svečiuose 73:81 nusileido Stambulo „Fenerbahče“ ir patyrė jau trečią pralaimėjimą iš eilės.

Praėjusį savaitgalį „Barca“ 83:85 nusileido Saragosos „Casademont“ komandai ACB lygoje, o antradienį išvykoje 70:77 krito ir prieš Pirėjo „Olympiakos“.

Tai – pirmas kartas šiame sezone, kai „Barcelona“ pralaimėjo tris kartus iš eilės.

Š.Jasikevičius po rungtynių Stambule bedė pirštu į pramestus laisvus metimus bei pasigedo fiziškumo, kai jo reikėjo labiausiai.

„Niekada nekaltinsiu savo vyrukų už tai, kad jie prametė laisvus metimus, esu įsitikinęs, kad jie bandė pataikyti. Prametėme penkis ar šešis laisvus metimus pabaigoje, – teigė Šaras. – Mums labai skaudus buvo nepasiimtas 50-50 kamuolys prieš Wilbekinui pataikant tritaškį pabaigoje (gynėjas išvedė savo komandą į priekį 70:68 likus žaisti 3 minutėms – red. past.). Tokiais svarbiais momentais turi būti geresnis, nes rungtynes nusprendžia mažos detalės.

Turėjome žengti dar vieną žingsnį pirmyn fiziškumo lygyje, kai tą padarė varžovai, bet kai kuriais momentais to nesugebėjome.“

3-4 vietas su „Monaco“ Eurolygoje dabar besidalinantys katalonai reabilituotis mėgins kovo 17 dieną, kai namuose priims Belgrado „Crvena zvezda“. Prieš tai „Barca“ dar žais Ispanijos čempionato rungtynes prieš Manresos BAXI.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas