Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 19

K.Kemzūros žinutė – jei liks vyriausiuoju treneriu, laukia permainos sudėtyje

Nors Kęstutis Kemzūra buvo paskirtas laikinuoju Pirėjo „Olympiakos“ treneriu, vis daugiau krepšinio apžvalgininkų tiki, kad lietuviui vieno iš Graikijos krepšinio grandų vairas bus patikėtas iki pat sezono pabaigos. Tokiu atveju buvęs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris imtųsi permainų ir atsisveikintų su keliais iš klubo krepšininkų.
Kęstutis Kemzūra
Kęstutis Kemzūra / Euroleague.net nuotr.

Tokią žinutę savo auklėtiniams strategas pasiuntė po kiek netikėto pralaimėjimo namuose 68:77 Sankt Peterburgo „Zenit“. Tai buvo pirmasis K.Kemzūros pralaimėjimas tapus vyriausiuoju „Olympiakos“ treneriu.

„Taip, mano planuose yra tam tikri pokyčiai sudėtyje – mums reikia papildymo, tačiau taip pat turėsime ir atsisveikinti su kai kuriais žaidėjais. Apie tai kalbėsimės su klubo savininkais. Tikiu, kad klubo labui bus priimti teisingi sprendimai“, – po pralaimėtų rungtynių teigė K.Kemzūra.

Getty Images/Euroleague.net nuotr./Kęstutis Kemzūra
Getty Images/Euroleague.net nuotr./Kęstutis Kemzūra

„Eurohoops“ praneša, kad realiausi pretendentai palikti komandą yra keturi amerikiečiai – Wade'as Baldwinas, Willas Cherry, Augustine'as Rubitas bei Ethanas Happas.

„Šiame sezono taške nėra taip paprasta imtis permainų, tačiau darysiu viską, kad padėčiau klubui. Mums reikia laiko ir teisingų sprendimų, todėl viską privalome pergalvoti“, – pridėjo lietuvis.

K.Kemzūros auklėtiniu Pirėjo klube yra ir kitas lietuvis – Mindaugas Kuzminskas. Per pirmąsias dvejas Eurolygos rungtynes rinkęs po 9,5 taško, vakar puolėjas pasižymėti nesugebėjo ir surinko -2 naudingumo balus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito