Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 01 31

Kauno „Žalgirio“ puolėjas Mindaugas Kuzminskas: „Reikia griebtis už to šiaudo, kurį dar turime, ir kuris vis dar yra tvirtas“

Dar vienas solidžias rungtynes sužaidęs puolėjas Mindaugas Kuzminskas, pelnęs 14 taškų, padėjo Kauno „Žalgiriui“ net 36 taškų (92:56 (26:21, 18:16, 26:9, 22:10) skirtumu namuose įveikti Berlyno „Alba“ ekipą.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauniečiams tai buvo antroji pergalė Eurolygos „Top 16“ etape. Jie yra patyrę keturias nesėkmes, todėl laimėjimas buvo būtinas lyg šviežio oro gurkšnis.

Paklaustas, ar netikėtas įžaidėjo Ibrahimo Jaabero išvykimas taip sutelkė komandą, M.Kuzminskas sakė: „Šie metai apskritai yra sunkūs. Tai traumos, tai Robertas Javtokas negali žaisti, Mantas Kalnietis išvyko. Tokie dalykai suvienija komandą. O ką daryt? Juk nemesi balto rankšluosčio, nepasiduosi – reikia kovoti. Kita vertus, galbūt atsiranda daugiau šansų kitiems žaidėjams, kurie mažiau žaidė, šiuo atveju – Adui. Reikia tuo šansu pasinaudoti ir įrodyti savo vertę“.

Vienas talentingiausių Lietuvos krepšininkų M.Kuzminskas įžaidėjui Adui Juškevičiui negailėjo gerų žodžių: „Adas šaunuolis. Jis gerai išnaudojo savo šansą. Manau, kad šiandien visi išnaudojo savo šansą ir pasirodė gerai. Tą rodo ir rezultatas.

Tikimės, kad ir su Bambergu bus tas pats – pergalė. Nemanau, kad taškų skirtumas yra svarbiausia. Svarbiausia yra pergalė, nes žaisime išvykoje. „Top 16“ etape visi moka žaisti krepšinį“.

M.Kuzminskas įsitikinęs, kad „Žalgiris“, nepaisant skaudžių pralaimėjimų „Top 16“ etape, turi puikius šansus patekti į „Top 8“. „Kai pralaimi kelias rungtynes tašku, dviem, tai net ir nebežinai ką galvoti. Tiesiog žaidi, atiduodi visas jėgas. Reikia griebtis už to šiaudo, kurį dar turime, ir kuris vis dar yra tvirtas“, – sakė žalgirietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas