Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 02 17

„Kėdainių“ kapitonas Vidas Ginevičius: norėjome laimėti prieš „Žalgirį“

Nors ir nepateikė staigmenos pirmajame „DNB LKF taurės“ pusfinalyje ir nusileido Kauno „Žalgiriui“ rezultatu 87:73, „Kėdainių Triobet“ ekipa nusipelnė gausiai į „Žalgirio“ areną Kaune susirinkusių aistruolių pagarbą.
Rungtynių akimirkos
Rungtynių akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Ketvirtajame kėlinyje jie sugebėjo atsilikimą sumažinti iki 7 taškų. Tiesa, tuomet žalgiriečiai pradėjo žaisti taip, kaip ir dera Eurolygos komandai ir iškovojo įtikinamą pergalę.

Buvęs žalgirietis, Kėdainių ekipos kapitonas Vidas Ginevičius apgailestavo, kad nepavyko iškovoti pergalės. „Norėjome ne tik pasipriešinti stipresnei komandai, tačiau ir ją nugalėti. Ketvirtajame kėlinyej sukūrėme mažą intrigėlę, kai skirtumą sumažinome iki 7 taškų, tačiau Eurolygos komanda susikaupė ir laimėjo“.

„Tikrai netaupėme iš karto jėgų kovai dėl trečiosios vietos. Tai yra LKF taurės finalas, kuriame viską lemia vienos rungtynės, todėl pasitaikyti gali visko“, – kalbėjo nemigo naktį dėl ausies uždegimo turėjęs V.Ginevičius.

Treneris G.Petrauskas: „Priešininko nesirenkame“

V.Ginevičiui pritarė ir Kėdainių komandos vyriausiasis treneris Gediminas Petrauskas: „Sveikinu žalgirį su pelnyta pergalė. Ruošiamės kovai ir pakankami neblogai pasipriešinome. Gal šiek tiek resursų ir šaltakraujiškumo pritrūko ketvirtajame kėlinyje.

Sunku žaisti prieš „Žalgirį“ pusfinalyje, kai visi iš anksto kalba, kad jau pralaimėjome ir turime ruoštis kovai dėl trečiosios vietos. Džiaugiuosi, kad žaidėjai tokioms kalboms nepasidavė ir susikaupė tikrai kovai“.

Strategas sakė, kad jam nesvarbu prieš ką žaisti rytoj dėl trečiosios vietos – Prienų „Rūdupį“ ar Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas