Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 26

Kevinas Pangosas – jau penktos Eurolygos komandos radare

Praėjusiame sezone Eurolygoje ant parketo taip ir neišbėgęs Kevinas Pangosas savo vertės neprarado. Pranešama jau apie penktos pajėgiausio žemyno turnyro komandos susidomėjimą kanadiečiu.
Kevinas Pangosas
Kevinas Pangosas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Anot serbų žiniasklaidos kanalo nova.rs, buvusio Kauno „Žalgirio“ įžaidėju rimtai susidomėjo pamainos Lorenzo Brownui ieškanti Belgrado „Crvena zvezda“.

Stipriausia Serbijos ekipa prisijungė prie „Valencia“, Pirėjo „Olympiakos“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Atėnų „Panathinaikos“ komandų, kurios jau anksčiau išreiškė susidomėjimą 27-erių krepšininku.

Nova.rs priduria, jog „Crvena zvezda“ taikinių sąraše vietą už K.Pangoso užima Patrų „Promitheas“ klube praėjusiame sezone sėkmingai rungtyniavęs Langstonas Hallas. Europos taurėje jo vidurkiai siekė 11,4 taško ir 5,7 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

Dėl kairės kojos traumos nė vienų rungtynių Eurolygoje su „Barcelona“ apranga nesužaidęs K.Pangosas šiuo metu padeda katalonų komandai Ispanijos čempionato finaliniame etape.

Ilgiau nei pusmetį nežaidęs kanadietis iš penkerių rungtynių pratęsus sezoną pasirodė tik vieneriose bei į Badalonos „Joventut“ krepšį per 10 minučių sumetė 6 taškus. Keturis sykius laimėjusi „Barca“ kovas šį savaitgalį pratęs pusfinalyje.

K.Pangosas Barselonoje žaidžia antrąjį sezoną. Prieš tai dvejus metus jis vilkėjo „Žalgirio“ aprangą ir su Kauno klubu 2017-2018 m. sezone nužengė iki pat Eurolygos finalo ketverto. Kanados rinktinės atakų organizatorius tame sezone pateko į antrąjį simbolinį geriausių Eurolygos žaidėjų penketą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas