Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 17

Kitą savaitę Kaune laukiamos „Crvena zvezda“ ekipos gretose bręsta pokyčiai

Kitos savaitės Kauno „Žalgirio“ varžovės Belgrado „Crvena zvezda“ ekipoje bręsta pokyčiai. Serbijos portalas „Mozzart Sport“ praneša, jog vienas naudingiausių komandos žaidėjų Johnny O'Bryantas pateikė prašymą palikti klubą.
Johnny O'Bryantas
Johnny O'Bryantas / Euroleague.net nuotr.

Pasak „Mozzart Sport“, 27 metų 204 cm ūgio Johnny O'Bryantas siekia nutraukti sutartį, o klubas jį suspendavo nuo treniruočių ir rungtynių.

Pranešama, kad situacija pasikeis nebent tuo atveju, jei abi pusės ras bendrą sprendimą.

Amerikietis dar prieš mėnesį rungtynių su Stambulo „Anadolu Efes“ metu įsivėlė į konfliktą su „Crvena zvezda“ strategu Dejanu Radonjičiumi. Todėl dėl šios priežasties buvo suspenduotas 10 dienų.

Krepšininkas buvo pasirodęs Radijovaus Koračo taurės turnyre, kai rungtyniauti negalėjo būrys COVID-19 persirgusių Belgrado komandos žaidėjų.

„Crvena zvezda“ finale 73:60 įveikė Belgrado „Mega“, o J.O'Bryantas pelnė 17 taškų.

Šį sezoną J.O‘Bryantas pradėjo Krosnodaro „Lokomotiv“ klube. Paskui dėl šeimyninių priežasčių išvyko į JAV. Įsibėgėjus sezonui, jis persikėlė į Belgradą.

Eurolygoje puolėjas rinko po 11,3 taško, atkovojo 5,2 kamuolio, atliko 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir fiksavo po 11,1 naudingumo balo.

„Crvena zvezda“ rungtynes su „Žalgiriu“ žais vasario 23-ąją dieną, antradienį. Pirmąjį mūšį Serbijos sostinėje kauniečiai laimėjo 75:69.

13 pergalių ir 10 pralaimėjimų turintys Martino Schillerio auklėtiniai užima 9-ąją vietą turnyre, o tris pralaimėjimus iš eilės patyrusi „Crvena zvezda“ su 7 pergalėmis yra priešpaskutinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas