Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 12

Koronavirusą įveikęs Šarūnas Jasikevičius grįžta prie „Barcelona“ vairo

Šarūnas Jasikevičius išgijo nuo koronaviruso, oficialiai informuoja „Barcelona“ klubas. Katalonai praneša, kad jau antradienį lietuvis turėtų grįžti prie komandos vairo Eurolygos rungtynėse Valensijoje.

„Barcelona“ skelbia, kad paskutiniai tyrimai parodė, jog Šaras nebeserga COVID-19.

Katalonų klubas praneša, kad Š.Jasikevičius jau galės vadovauti savo komandai antradienio Eurolygos rungtynėse Valensijoje.

„Mundo Deportivo“ stebina ši informacija – ji remiasi oficialiu Eurolygos protokolu, kuris nurodo, kad teigiamą COVID-19 testą gavęs turnyro dalyvis privalo karantinuotis mažiausiai 14 dienų prieš grįžtant į varžybas. Anot žurnalisto Jose Ignacio Hugueto, iki spalio 13-osios rungtynių šis terminas dar nebus suėjęs.

Tuo tarpu „Barcelona“ klubas remiasi Ispanijos reglamentu, kuris nurodo, kad karantinuotis užtenka 10 dienų. Spalio 13 ir 15 d. mačai Barselonos krepšininkams kaip tik vyks tik Ispanijoje.

VIDEO: „urBONUSas“: gandai apie „Rytą“, nauja jėga Vilniuje ir COVID-19 „Žalgiryje“

Pirmas teigiamas „Barcelona“ vyr. trenerio testas buvo nustatytas po spalio 1-osios rungtynių su Maskvos CSKA. Nuo to laiko 44-erių lietuvis izoliavosi, o Barselonos ekipos vairą perėmė Tomas Masiulis. Šaras praleido vienintelį Eurolygos mačą, kuriame T.Masiuliui nepavyko nudiriguoti „Barcos“ į pergalę Sankt Peterburge.

COVID-19 buvo diagnozuotas ir Šaro asistentui Dariui Maskoliūnui, tačiau Ispanijos žiniasklaida neinformuoja, ar šis jau būtų pasveikęs.

Tiesa, po penktadienio rungtynių Sankt Peterburge nustatyta, kad vienas neįvardijamas „Barcelona“ žaidėjas susirgo koronavirusu.

Sekmadienį kaip tik paskelbta, kad Sankt Peterburgo „Zenit“ klube COVID-19 nustatytas net 13 asmenų, tarp kurių yra ir Artūras Gudaitis, buvęs žalgirietis Kevinas Pangosas bei ekipos treneris Xavi Pascualis.

Grįžusi iš Sankt Peterburgo „Barcelona“ šeštadienį pasidarė testus ir visi jie buvo neigiami. Tačiau sekmadienio testai parodė, kad COVID-19 serga vienas žaidėjas. „Barcelona“ nurodo, kad krepšininkas virusą greičiausiai pasigavo Sankt Peterburge.

VIDEO: Beprotiška savaitė Barselonoje. Šaras saviizoliacijoje – komanda Sankt Peterburge

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas