Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 12 07

Laukimas „Žalgirio“ stovykloje: aiškėja Steve'o Vasturia traumos laikotarpis

Kauno „Žalgirio“ klubas prarado starto penketo žaidėją. 15min žiniomis, artimiausias Eurolygos rungtynes Atėnuose tikrai praleis amerikietis Steve'as Vasturia. Legionieriaus sugrįžimo į aikštę greičiausiai teks palūkėti keletą savaičių.

S.Vasturia sekmadienio rungtynėse su Vilniaus „Rytu“ patyrė kelio traumą.

15min šaltinių teigimu, 25 metų 196 cm ūgio krepšininkas dėl jos nerungtyniaus keletą savaičių.

Tikslesnė traumos diagnozė turėtų paaiškėti po vizito klinikose dar kitą savaitę, kai praeis kelio patinimas.

Jeigu reikės operacijos, maksimaliai S.Vasturia sugrįžimas į aikštę gali užtrukti iki pusantro mėnesio. Tikimasi, kad legionieriui neteks gultis ant operacinės stalo. Tokiu atveju, reabilitacija gali užtrukti apie 2-4 savaites.

Jeigu nežais dvi savaites, S.Vasturia praleis trejas Eurolygos rungtynes su Atėnų „Panathinaikos“ (gruodžio 11 d.), Vitorijos „Baskonia“ (gruodžio 15 d.) ir Stambulo „Fenerbahče“ (gruodžio 17 d.).

Keturių savaičių laikotarpis apimtų dar porą Eurolygos mačų – gruodžio 23 d. Su Miuncheno „Bayern“ bei gruodžio 29 d. su Berlyno ALBA.

Maksimalus šešių savaičių reikštų dar kelių susitikimų praleidimą – sausio 8 d. su Maskvos srities „Chimki“, sausio 13 d. su Maskvos CSKA ir sausio 15 d. su Sankt Peterburgo „Zenit“.

S.Vasturia šį sezoną 12 Eurolygos rungtynių pradėjo starto penkete ir per 15 minučių rinko vid. 3,5 taško, 1,3 atkovoto kamuolio bei 1,5 naudingumo balo.

LKL čempionate atakuojančio gynėjo ir lengvojo krašto puolėjo pozicijose galintis rungtyniauti legionierius per 21 minutę rinko vid. 7,3 taško, 2,6 atkovoto kamuolio ir 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas