Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

LSU bendradarbiaus su Eurolyga

Lietuvos sporto universiteto (LSU) nuolatos studentai mokosi iš geriausių Europos trenerių, o nuo šiol atsivers dar daugiau galimybių Treniravimo sistemų programos atletinio rengimo specializacijos studentams.
LSU bendrdarbiaus su Eurolyga
LSU bendrdarbiaus su Eurolyga / LSU nuotr.

LSU bendradarbiaus su Eurolygos atletinio rengimo trenerių asociacija (Euroleauge Strength & Conditioning Coaches’ Association, ESCCA) ir kartu tobulins specialistų parengimą.

Viena pirmųjų bendrų veiklų – LSU surengtas seminaras „Judesio panaudojimas kaip pagrindas rengiant atletinio rengimo programas“, kurį vedė ESCCA įkūrėjas ir vadovas, vienas žinomiausių Europos atletinio rengimo specialistų Kostas Chatzichristos.

K.Chatzichristos dirbo ne viename Eurolygos krepšinio klube, o šiuo metu yra Turkijos didmiesčio Stambulo „Fenerbahče“ ekipos atletinio rengimo treneris.

Prieš trejus metus įkurta asociacija jungia geriausius Eurolygos klubuose dirbančius specialistus. ESCCA nuolat rengia įvarius susitikimus, seminarus ir mokymus.

Bendradarbiavimas su Eurolygos atletinio rengimo trenerių asociacija padės tobulinti vienintelę Lietuvoje ir Europoje LSU Treniravimo sistemų atletinio rengimo specializaciją. Be to, žiniomis galės dalytis ne tik ESCCA treneriai, bet ir Lietuvos sporto universiteto dėstytojai bei mokslininkai.

LSU studentams ESCCA jau atvėrė naujas galimybes. Vienoje geriausių Europos krepšinio organizacijų Stambulo „Fenerbahče“ klube du mėnesius pagal „Erasmus+“ programą stažavosi Lietuvos sporto universiteto Treniravimo sistemų atletinio rengimo specializacijos ištęstinių studijų ketvirto kurso studentas Arūnas Aleksandravičius.

Primename, kad gruodį Turkijos Stambulo „Fenerbahče“ krepšinio komandos vyriausiuoju treneriu tapo lietuvis Šarūnas Jasikevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas