Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 03 31

M.Jameso agento laukiantis CSKA bosas: „Tai vienas iš dviejų sunkiausių sezonų karjeroje“

Maskvos CSKA užsitikrino teisę žaisti Eurolygos ketvirtfinalyje, bet turi pabaigti spręsti konfliktą su komandos lyderiu Mike'u Jamesu.

Po ketvirtojo konflikto ir iš paskos sekusio suspendavimo Mike'o Jameso dienos CSKA klube yra suskaičiuotos.

Po 19,3 taško ir 5,7 rezultatyvaus perdavimo rinkęs amerikietis nebuvo registruotas pastarosioms Eurolygos rungtynėms, kuriose CSKA krepšininkai nugalėjo Sankt Peterburgo „Zenit“.

Treneris Dimitris Itoudis spaudos konferencijoje leido aiškiai suprasti, kad jo vadovaujamoje komandoje M.Jameso nebebus, o CSKA vadovams ateina metas derinti sutarties nutraukimo detales.

„Laukiame žaidėjo agento, – „Sport-express“ komentavo CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas. – Iki susutikimo su juo negaliu pasakyti nieko konkretaus. Kalbėsimės.

Nebūtinai jau šiandien susitarsime, tai gali būti ilgas procesas.“

Pradėjęs dirbti nuo žemesnių pareigų CSKA klube 2002 metais, A.Vatutinas nuo 2009 metų vadovauja CSKA klubui. 47 metų rusas tvirtino, kad tokioje sudėtingoje padėtyje jaučiasi atsidūręs tik antrą kartą per karjerą.

„Buvo daug skirtingų situacijų, nenorėčiau leistis į detales. Galiu tik pasakyti, kad tai vienas iš dviejų sunkiausių sezonų per mano karjerą, – sakė A.Vatutinas. – Pirmasis – kai pakeitėme trenerį Duško Vujoševičių sezono viduryje. Tada mes nepatekome į Eurolygos „Top-16“, bet sugebėjome laimėti Rusijos čempionatą.

Dabar mes liekame žaidime, o aš galiu tik pakartoti, kad liekame vieningu kolektyvu.

Nenoriu ieškoti kaltų šioje istorijoje, nenoriu iš Mike'o Jameso daryti demono. Jis – puikus krepšininkas. Tiesiog viskas, kas vyko pastaruoju metu, tapo neišsprendžiamu konfliktu. Su dideliu apmaudu jis neišsprendžiamas. Mes kontroliavome situaciją rankiniu režimu, bet daryti tai be pabaigos – neteisinga. Tai buvo užsitęsęs konfliktas ir tokia jo atomazga. O kas bus toliau, – pamatysime.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?