Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maccabi“ lyderis paaiškino, kodėl paliko komandą: „Nežinomybė paėmė viršų“

Jordanas Loydas vos po dvejų Eurolygos rungtynių atsisveikino su Tel Avivo „Maccabi“ komanda, o dabar paaiškino, kodėl priėmė tokį sprendimą.
Jordanas Loydas (ginasi)
Jordanas Loydas (ginasi) / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Vasarą „geltonųjų“ ekipą papildęs 31-erių amerikietis per du Eurolygos mačus rinko po 15,5 taško ir buvo rezultatyviausias Izraelio komandoje.

Bet praėjusią savaitę Izraelį sukrėtusi Irano raketų ataka paskatino J.Loydą susikrauti lagaminus ir palikti Tel Avivą.

Krepšininkas iš JAV socialiniuose tinkluose kreipėsi į klubą ir sirgalius bei paaiškino savo sprendimo priežastis.

„Vienas sudėtingiausių sprendimų gyvenime, kurį turėjau priimti, tai palikti vietą, kurioje mano širdis norėjo būti. Tapau artimas su visais savo broliais, treneriais, personalu. Man patiko būti su tais žmonėmis, kurie sukūrė gerą atmosferą. Ačiū, kad priėmėte mane.

Sirgaliai, jūs išreiškėte man tiek daug meilės per vos kelis mėnesius, kad negalėčiau būti dėkingesnis. Kai pasirašiau sutartį vasarą, tą padariau nepaisydamas savo šeimos susirūpino dėl to, kaip norėjau žaisti šiame klube ir prieš šiuos žmones. Susirinkęs informaciją, nusprendžiau surizikuoti ir palikti šeimą atskirai, manydamas, kad situacija deeskaluojasi. Tikėjausi, kad viskas baigsis ir galėsime tęsti sezoną Tel Avive. Bet panašu, kad situacija eskalavosi, o po istorinės atakos anksčiau šį mėnesį, kurią išgyvenau gyvai, nežinomybė paėmė viršų man ir mano šeimai.

Išvykstu skaudančia širdimi, bet ir su žinojimu, kad esu palaimintas galėdamas žaisti šį žaidimą pragyvenimui. Tikri žmonės išgyvena labai sudėtingus laikus ir aš galiu tik viltis, kad viskas baigsis. Priimu viską: reakcijas, negatyvumą, bet žinau, kad Dievas tiesia man kelią, o ne aš. „Maccabi“, ačiū, ir tikiuosi vieną dieną dar pasimatysime. Linkiu tik geriausio.“

J.Loydu, kuris prieš tai du sezonus gynė „Monaco“ garbę, domisi šis buvęs jo klubas, Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Stambulo „Fenerbahče“ ir Kinijos komandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas