Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 01 30 /20:53

Maskvos CSKA priėmė sprendimą dėl Mike'o Jameso ateities

Maskvos CSKA klubas priėmė sprendimą dėl Mike'o Jameso ateities. 15min žiniomis, CSKA susitarė tęsti bendradarbiavimą su rezultatyviausiu savo žaidėju.
Eurolygos lapkričio mėnesio MVP Mike'as Jamesas
Eurolygos lapkričio mėnesio MVP Mike'as Jamesas / Euroleague.net nuotr.

Netrukus ir pats Rusijos krepšinio gigantas patvirtino, kad amerikietis į komandos sudėtį sugrįš jau artimiausiose rungtynėse.

Susidariusią situaciją CSKA lyderis aprašė ir savo tviteryje.

„Sausio 8-ąją Anapilin iškeliavo kovą su plaučių vėžiu pralaimėjęs mano senelis, o nuo tos akimirkos mano asmeniniame gyvenime įvyko daug pokyčių. Su šia situacija tikrai nesusitvarkiau tinkamiausiu būdu nei sau, nei klubui, kurį atstovauju. CSKA ir aš viską išspręsime viduje ir kaip viena komanda“, – rašė jis.

Konfliktas tarp M.Jameso ir CSKA kilo po to, kai Maskvos klubas neišleido krepšininko į labai artimo senelio laidotuves.

Nepasitenkinimą reiškęs 30 metų 185 cm ūgio legionierius buvo suspenduotas ir nedalyvavo dvejose Eurolygos rungtynėse. Įdomu, kad be savo lyderio CSKA iškovojo labai sunkią pergalę Berlyne prieš ALBA (71:68), o namuose krito prieš Miuncheno „Bayern“ 66:69. Pastarąją nesėkmę maskviečiai patyrė prametę lemiamą metimą – M.Jamesas buvo būtent tokių situacijų specialistas.

CSKA konfliktą su M.Jamesu oficialiai įvardijo kaip incidentą komandos rūbinėje.

„Yra problema ir mes ieškome sprendimo, kuris leistų visiems siekti bendro tikslo“, – penktadienį naujienų agentūrai TASS sakė CSKA vadovas Andrejus Vatutinas.

Tačiau po kilusio konflikto CSKA ir M.Jamesas rado kompromisą. Šeštadienį CSKA turėjo bendrą komandos susirinkimą, kuriame buvo pristatytas klubo sprendimas.

M.Jamesas šį sezoną Eurolygoje žaisdamas po 31 minutę renka vid. 19,9 taško, 3,5 atkovoto kamuolio, 5,8 rezultatyvaus perdavimo ir 20,6 naudingumo balo.

Amerikiečio sutartis su CSKA galioja iki 2023 metų.

CSKA su 16 pergalių ir 7 pralaimėjimais Eurolygoje žengia antroje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas