Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 13

Milano „Olimpia“ meta tinklus ant Roko Giedraičio

Izraelio žiniasklaida trimituoja, jog pastaruosius trejus metus Vitorijos „Baskonia“ ekipoje rungtyniavęs Rokas Giedraitis veda derybas su ambicinguoju Ettore Messinos vadovaujamu Milano „Olimpia“ klubu.
Rokas Giedraitis
Rokas Giedraitis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šią informaciją „twitter.com“ paskelbė didžiausio Izraelyje sporto portalo žurnalistas Arale Weisbergas.

Dar nesibaigus sezonui Ispanijoje pasirodė pranešimą, jog Vitorijos „Baskonia“ ir Roko Giedraitis pasuks skirtingais keliais.

30-metis 201 cm ūgio snaiperis praėjusiame Eurolygos sezone per 27 minutes rinko po 10,4 taško, atkovojo 5,9 kamuolio, atliko 1,6 perdavimo ir fiksavo 13,5 naudingumo balo vidurkį.

„Baskonia“ klubo nuotr./Rokas Giedraitis
„Baskonia“ klubo nuotr./Rokas Giedraitis

Tragiškai pirmoje sezono pusėje atrodžiusi Milano „Olimpia“ galiausiai finišavo 12-oje Eurolygos vietoje (15 pergalių, 19 pralaimėjimų).

Ettore Messinos ekipą šią vasarą jau paliko Brandonas Daviesas, Luigi Datome, Nazas Mitrou-Longas, Deshaunas Thomasas, Timothe'as Luwawu-Cabarrot, o ant lagaminų sėdi ir Kevinas Pangosas.

Vienu didžiausių Europoje pinigų kapšu disponuojanti „Olimpia“ pratęsė sutartis su Shavonu Shieldsu ir Kyle'u Hinesu, o Shabazzo Napiero likimas vis dar nėra aiškus.

Kontraktus su Milano ekipa dar turi Billy Baronas, Stefano Tonutas, Devonas Hallas, Giampaolo Ricci, Nicolo Melli ir Johannesas Voigtmannas.

Klubą papildyti turėtų „Paris“ vidurio puolėjas Ismaelis Kamagate'as. Ne kartą su Milano klubu šią vasarą buvo sietas ir brangiausias Europos krepšininkas Nikola Mirotičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas