Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 08

Mūšį su „Žalgiriu“ pasitinkantis D.Motiejūnas: „Sugrįžimas į Kauną visada malonus, bet noriu tik laimėti“

Donatas Motiejūnas sugrįžo į gimtąjį Kauną, kur penktadienio vakarą su „Monaco“ ekipa stos į dvikovą prieš ne pačius geriausius laikus išgyvenantį Kauno „Žalgirį“.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Prieš mačą D-Mo negailėjo komplimentų būsimiems priešininkams ir tikino, kad dairytis vien tik į turnyro lentelę nėra prasmės.

Krepšininko nuomone, kiekvienas mačas – „nauja istorija“.

„Žalgiris“ yra kieta komanda. Tai bus dar vienerios sunkios rungtynės, kurios bus visiškai kitokio stiliaus nei pirmasis šios savaitės mačas prieš „Partizan“. Mums ši dvikova – nauja istorija. Turime kuo greičiau pamiršti praėjusias rungtynes ir žiūrėti tik į priekį. Laukia ypač stiprus varžovas, o Kaune niekada nėra lengva žaisti, nes „Žalgiris“ savo užnugaryje turi puikų palaikymą. Man sugrįžimas į Kauną visada yra ypatingas, tačiau čia noriu tik laimėti“, – mačo išvakarėse kalbėjo D.Motiejūnas.

Svečių komandos vyriausiasis treneris Saša Obradovičius teigė, kad svarbiausia penktadienio mače bus vengti lengvų varžovų taškų po klaidų.

„Privalome pamiršti mačą su „Partizan“ ir susikoncentruoti į šią dvikovą. Varžovas bus kitas, bet atmosfera arenoje bus taip pat labai gera. Tikslas – grįžti į pergalių kelią. Turėsime demonstruoti tokį patį atsidavimą, kokį rodėme Belgrade, bet svarbiausia – vengti klaidų“, – kalbėjo serbas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas