Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nematytas vaizdas Europoje: „Panathinaikos“ pristatė stiklu dengtą parketą

Ruošiantis pirmoms Eurolygos rungtynėms namuose, Atėnų „Panathinaikos“ pristatė išskirtinę patirtį žiūrovams suteiksiantį stiklu dengtą parketą. Ši naujovė leis klubui rungtynių metu su gerbėjais pasidalinti įvairia vaizdo medžiaga, žaidėjų statistika ir rungtynių vaizdais iš visų kampų.
Atnaujinta OAKA arena
Atnaujinta OAKA arena / „Panathiaikos“ nuotr.

Tarpsezonio metu Atėnų klubas atliko OAKA arenos rekonstrukciją. Stipriai pasikeitusį vaizdą ir atnaujintą parketą „Panathinaikos“ žaidėjai išbandys ketvirtadienį, Eurolygos rungtynėse prieš Miuncheno „Bayern“ ekipą.

Savo aštriais pasisakymais garsėjantis Atėnų „Panathinaikos“ klubo savininkas Dimitris Giannakopoulos, pokalbio su Graikijos žiniasklaida metu, pasidžiaugė atliktais darbais ir skatino savo didžiausius konkurentus Pirėjo „Olympiakos“ sekti jų pavyzdžiu.

„Panathinaikos“ yra didžiausia Graikijos sporto komanda ir taip pat Europoje turi daugiausiai pergalių nuo Eurolygos įkūrimo, – SDNA.gr portalui sakė Atėnų klubo vadovas. – Ji privalo turėti geriausią areną Europoje. Tai yra mano vizija, sukūrėme puikų dalyką ir ateityje bus dar geriau. Norėčiau, kad „Olympiakos“ perimtų SEF (Taikos ir Draugystės stadionas) ir jį taip pat atnaujintų. Tai būtų naudinga tiek mums, tiek visam krepšiniui.“

„Globalsat Group“ vykdomasis direktorius Yiannis Gikas „EOK WebRadio“ laidoje pasidalijo informacija apie OAKA arenoje instaliuotas stiklines grindis bei jų galimą prevenciją žaidėjų traumoms.

„Pirmiausia, šis parketas yra saugesnis ir 2,5 karto elastingesnis už įprastą parketą, todėl mažiau vibruoja visas sportininko kūnas, – kalbėjo Y.Gikas. – Didžiausia nauda sportininkams – saugumas. Virš specialių LED ekranų yra speciali medžiaga, kuri yra elastinga ir užtikrina iki 50 proc. mažesnį žaidėjų pėdų sužalojimų skaičių. Galiausiai, joje nėra tarpų, kuriuos matėme kai kurių arenų grindyse.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas