Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 03

Nepasiteisinę Kazio Maksvyčio sumanymai: pažymiai „Žalgirio“ žaidėjams ir treneriui

„Palau Blaugrana“ tribūnos linko nuo žaliai baltų sirgalių, tačiau „Barcelona“ nuo pirmųjų minučių kontroliavo rungtynes ir Kauno „Žalgirį“ įveikė užtikrintai – 93:74. 15min portale – pažymiai „Žalgirio“ žaidėjams ir treneriui Kaziui Maksvyčiui.

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienio vakarą sutiko tiesiog per stiprų varžovą.

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ šias rungtynes kramtė kaip skanų užkandį prie gero filmo. Nuo pirmų atakų buvo galima jausti, kad Kazio Maksvyčio komandai bus sunku. Katalonų kamuolys vaikščiojo idealiai, o „Žalgirio“ gynybą pjaustė varžovų shortrollai.

Reikia pripažinti, kad šios rungtynės yra ne tiek apie „Žalgirio“ trūkumus, kiek apie didelį „Barcelona“ komandos potencialą. Nemanau, kad prieš taip žaidžiančią katalonų komandą „Žalgiriui“ buvo įmanoma atrasti stebuklingų taktikų ir galimybių kabintis už pergalės.

Kauniečiai puolime neatrodė beviltiškai, bet apsiginti nebuvo pajėgūs. Nikola Mirotičius nusprendė priminti visiems, kas yra bosas. Be to, buvo tobulai išnaudojamas tiek prie tritaškio linijos, tiek po krepšiu. Ko gero, tai nebuvo rungtynės, į kurias kauniečių sirgaliai dėjo labai didelius lūkesčius.

Kita savaitė Kauno „Žalgiriui“ bus esminė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas