Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 24

Nervų karą išgyvenęs Šaras pasigenda aistruolių ir piktinasi: „Tai absurdas“

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ Eurolygos ketvirtfinalio antrosiose rungtynėse išgyveno pratęsimo dramą ir serijoje prieš Sankt Peterburgo „Zenit“ rezultatą išlygino – 1:1. Kitą savaitę katalonų laukia dvi rungtynės Rusijoje, kur oponentai turės ir svarbų šeštąjį žaidėją – aistruolius, o kodėl jo ekipa vis dar žaidžia tuščioje salėje namuose suprasti negalėjo ir Šaras.

„Tai absurdas, – šalies Vyriausybės sprendimą žaisti tuščioje „Palau Blaugrana“ arenoje aiškino Šaras. – Prieš keletą dienų kartu su šeima teatre stebėjome magijos šou. Rankinio ekipos gali žaisti su aistruoliais, o mes ne. Tie asmenys, kurie priima sprendimus, tiesiog nieko nežino. O dabar dar turėsime keliauti į šalį, kuri su virusu kovojo savaip.“

Nepaisant pašalinių dalykų, Šaro kariauna antrose rungtynėse sugebėjo atsitiesti po niukso pirmajame serijos mače ir laimėti rezultatu 81:78. Būtent patirta nesėkmė trečiadienį stipriai kišo koją ir dabar, akcentavo Šaras.

„Manau, kad sužaidėme geras rungtynes. Mūsų pasirodymui didelę įtaką turėjo jaučiamas spaudimas. Mano vyrukai vis dar nesupranta vieno dalyko: tai ir turi būti labai sunku, kadangi mes kaunamės dėl kelialapio į finalo ketvertą prieš labai stiprią komandą. Žinoma, kad esame nervingi, nes pralaimėjome pirmą mačą. „Zenit“ žaidžia neįtikėtinai. Mūsų gynyba solidi, tačiau nuo pirmųjų rungtynių antrosios dalies jie pataiko neįtikėtinus metimus. Turime kentėti“, – kalbėjo Jasikevičius.

Trečiosios ir ketvirtosios ketvirtfinalio serijos rungtynės Sankt Peterburge vyks balandžio 28 ir 30 dienomis.

VIDEO: Šaras pratrūko: nustebintas teisėjos sprendimo – užsidirbo techninę
VIDEO: Pralinksmino ir P.Gasolį: beprotiškas buvusio žalgiriečio metimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas