Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 08

Nigelas Hayesas atsisveikino su „Žalgiriu“: „Myliu jus, draugužiai“

Nigelas Hayesas kitą sezoną Kauno „Žalgiryje“ nerungtyniaus. Klubas išplatino interviu, kuriame amerikietis dėkoja už patirtis Lietuvoje.

Pirmadienio vakarą N.Hayesas su komandos draugais tapo LKL čempionu, o, švęsdamas titulą, atrodė itin ramus.

„Man labai gerai sekasi per tokius chaotiškus laimės ir džiaugsmo momentus būti ramiam ir sugerti viską, kas vyksta aplinkui. Aš dabar pradedu daryti nuotraukas atmintyje, kad galėčiau vėliau viską po metų prisiminti. Dabar mane matote tokį iš šalies stebintį. Taigi, kai esu grupelėje, viską stebiu, bet išlieku ramus ir neįsitempęs“, – interviu zalgiris.lt aiškino N.Hayesas.

Krepšininkas aiškino, kad būdamas stipriausiu lygos klubu, „Žalgiris“ turėjo viską daryti pagal griežtą tvarką.

„Sunku buvo iš tos pusės, nes žinojome, kad esame geriausia lygos komanda. Negalėjome praleisti nė vieno žingsnio ir iškart pereiti prie šventimo, – tikino žaidėjas. – Žiūrėti, kaip Jankis žaidė vos 40 sekundžių ir po to pirmas paima trofėjų… Nežinau, kas tai yra…. Aš jį myliu. Jis mano vyrukas. Jo pasiilgsiu labiausiai. Laikas čia buvo nuostabus. Myliu jus, draugužiai. Viskas buvo fantastiška.“

Per dvejus metus Kaune N.Hayesas užsirekomendavo ne tik kaip kruopščiai lietuvių kalbos mokęsis žalgirietis, bet ir kaip puikiai su komandos draugais sutaręs žmogus. Pats žaidėjas aiškino, kad „Žalgiryje“ atrado nuostabią komandinę atmosferą.

„Šios komandos aplinka primena koledžą: visi sutaria su vienas kitu, mėgaujasi būdami kartu. Retai pamatysi tokį brolišką ryšį profesionaliose komandose. Jankio pasiilgsiu labiausiai. Nėra nieko linksmiau, kaip su manimi angliškai kalbantis Jankis. Man patinka, kai jis nešvariai kalba per rungtynes. Tai – pats geriausias dalykas“, – teigė N.Hayesas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas