Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 06

Oficialu: „Olympiakos“ tarė „sudie“ K.Sloukui, į graiką taikosi du klubai

Eurolygos finale per vieną metimą nuo trofėjaus likęs Pirėjo „Olympiakos“ klubas prarado jau antrą labai svarbią komandos detalę. Iš pradžių atsisveikinęs su Saša Vezenkovu, dabar Graikijos grandas tarė „sudie“ ir Kostui Sloukui.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

33-ejų įžaidėjo sutartis su Pirėjo komanda baigėsi po praėjusio sezono, o po jo abi pusės nerado kompromiso ir nesusitarė dėl naujo kontrakto.

„Dėkojame tau už viską, ką padarei dėl „Olympiakos“ per pastaruosius trejus metus, kai svariai prisidėjai prie penkių titulų ir dviejų pasirodymų Eurolygos finalo ketvertuose. Linkime sėkmės ateityje“, – į dabar jau buvusį „Olympiakos“ atakų generolą oficialiame pranešime kreipėsi klubas.

K.Sloukas į Pirėjų sugrįžo 2020 metais, po penkerių Stambulo „Fenerbahče“ gretose praleistų sezonų. Per tris sezonus K.Sloukas tris kartus tapo Graikijos čempionu, dusyk laimėjo Graikijos taurę, sykį – supertaurę.

Eurolygoje prieš metus „Olympiakos“ užėmė ketvirtąją vietą, o šiemet buvo per plauką nuo titulo, kai finale tik po lemtingo Sergio Llullo metimo nusileido Madrido „Real“ ekipai 78:79.

K.Sloukas „Olympiakos“ marškinėlius vilkėjo ir 2008-2010 bei 2011-2015 m. laikotarpiais.

Praėjusiame sezone Eurolygoje jo rodikliai siekė 11 taškų ir 5,6 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

Be klubo likusiu gynėju domisi mažiausiai du Eurolygos klubai – buvusi jo ekipa „Fenerbahče“ ir Belgrado „Partizan“, praneša „Eurohoops“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas