Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 24

„Panathinaikos“ persigalvojo: Marius Grigonis ir toliau rungtyniaus Atėnuose

15min šaltiniai praneša, jog Atėnų „Panathinaikos“ klubas persigalvojo bei kito sezono planuose mato ir lietuvį Marių Grigonį, kuris į Graikijos sostinę išvyks jau šios savaitės pabaigoje.

Liepos pradžioje 15min rašė, jog Marius Grigonis sulaukė Atėnų „Panathinaikos“ pranešimo ieškotis naujo klubo, tačiau per dvi savaites situacija pasikeitė kardinaliai.

Ergino Atamano projektui nepavyko išpirkti Stambulo „Fenerbahče“ gynėjo Tylerio Dorsey, o Eurolygos rinkoje neatsirado klubo, suinteresuoto perimti 900 tūkstančių eurų siekiantį 29-erių lietuvio kontraktą.

15min žiniomis, susidomėjimą M.Grigoniu parodė Berlyno ALBA ir klubas iš Italijos, tačiau į realius ėjimus tai nevirto. Jau savaitės pabaigoje kaunietis išvyksta į Atėnus ir su „Panathinaikos“ ruošis artėjančiam sezonui.

Praėjusiame Eurolygos sezone vienas geriausių šalies krepšininkų fiksavo 8,1 taško (43,5 proc. trit.), 1,6 atkovoto kamuolio, 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir 7,6 naudingumo balo.

„Panathinaikos“ šią vasarą supurtė milžiniškos permainos. Naujuoju komandos vyriausiuoju treneriu paskirtas Erginas Atamanas, kuriam įteikta sutartis iki 2025 metų.

Apie sugrįžimą į krepšinio olimpą svajojantis Graikijos klubas įsigijo net devynis naujokus: Kostą Slouką, Jerianą Grantą, Luca Vildozą, Kyle'ą Guy, Dimitrį Moraitį, Ioannį Papapetrou, Kontantiną Mitoglou, Kostą Antetokounmpo ir Mathiasą Lessortą.

VIDEO: PIKENROLAS: rinktinės dėlionė, pasiutpolkė Eurolygoje ir snaudžiantys Lietuvos klubai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas