Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 29

„Panathinaikos“ tiesia rankas link „Barcelona“ argentiniečio

Eurolygos žaidėjų rinkoje siaučiantis Atėnų „Panathinaikos“ klubas nusitaikė į dar vieną garsų krepšininką.

„Eurohoops“ informuoja, kad graikai yra pasiruošę iš „Barcelona“ ekipos nugvelbti argentinietį Nicolą Laprovittolą.

Pranešama, kad „Panathinaikos“ už šį žaidėją siūlo 600 tūkst. eurų išpirką, o katalonai svarsto šį pasiūlymą dėl sudėtingos finansinės padėties.

„Eurohoops“ priduria, kad PAO vis dar seka ir Vitorijos „Baskonia“ gynėjo Dariaus Thompsono situaciją, bet šis žaidėjas taikosi į NBA ir kol kas į Atėnų pusę nesižvalgo.

Tarp galimų „Panathinaikos“ taikinių buvo ir „Monaco“ gynėjas Jordanas Loydas, bet derybos nė neprasidėjo pačiam žaidėjui neišreiškus noro keltis į Graikiją.

Jei „Barcelona“ ekipai teks atsisveikinti su N.Laprovittola, tai bus jau antras gynėjas, kuriam katalonai šią vasarą tars „sudie“ – „Barca“ jau atsisveikino su Kyle'u Kuričiumi, kuris pasuko atgal į Rusiją.

„Eurohoops“ teigimu, netekę N.Laprovittolos katalonai gali imti žvalgytis į Kosto Slouko pusę, kurio sutartis su Pirėjo „Olympiakos“ baigėsi.

N.Laprovittola praėjusiame sezone buvo antras pagal rezultatyvumą „Barcelona“ žaidėjas Eurolygoje, pelnydavęs po 10,4 taško per susitikimą.

15min primena, kad Erginą Atamaną vyriausiuoju treneriu paskyrusi Atėnų „Panathinaikos“ ekipa šią vasarą į savo gretas jau prisiviliojo kitą argentinietį Lucą Vildozą ir prancūzą Mathiasą Lessort'ą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas