Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 01

Paulius Motiejūnas atskleidė Eurolygos planus

Eurolygos generalinis direktorius Paulius Motiejūnas paneigė gandus apie galimą varžybų plėtrą 2024-25 m. sezone.
Paulius Motiejūnas
Paulius Motiejūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Šiuo metu nesiruošiame plėstis. Apie tai negalvojame ir kitam sezonui, – interviu Turkijos žiniasklaidos kanalui „S Sport“ teigė P.Motiejūnas.

– Akivaizdu, kad Londonas ir Paryžius yra pagrindinės rinkos. Visada apie tai kalbėjome, kad būtų puiki galimybė Eurolygai ten įžengti. Tačiau manome, kad ji dar nėra subrendusi.“

Londono „Lions“ ir „Paris Basketball“ gali iškovoti vietą 2024-25 m. Eurolygoje, jei laimės Europos taurės turnyrą. Antrosios vietos laimėtojas teoriškai taip pat turėtų gauti kelialapį į Eurolygą.

„Labai džiaugiuosi, kad abi rinkos turi komandas Europos taurės varžybose, o tai yra pirmas žingsnis norint žaisti Eurolygoje, – komentavo P.Motiejūnas.

– Žiniasklaida, kuri teigia, kad Paryžius gaus vardinį kvietimą į kito sezono Eurolygą... tai netiesa. Jei jie laimės Europos taurės turnyrą, jie, aišku, gali patekti į Eurolygą. Bet šiuo metu tai klaidinga informacija. Mes analizuojame rinką, stebime, kaip komandoms sekasi, ir palaikome jas. Tačiau kalbos apie vardinius kelialapius nėra tiesa. Kitą sezoną neplanuojama plėstis.“

Eurolygos generalinis direktorius pakartojo, kad vyksta derybos su Dubajumi, tačiau patikino, kad artimiausią sezoną su šia kryptimi susijusių kažkokių naujovių dar nebus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi