Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 17

Pavyzdys I.Brazdeikiui ir akivaizdi „Žalgirio“ silpnybė: pažymiai žaidėjams ir treneriui

Daug klydęs, bet didžiulę širdį parodęs Kauno „Žalgiris“ buvo per vieną metimą nuo pergalės prieš Eurolygos lyderį Pirėjo „Olympiakos“. 15min portale – sporto komentatoriaus Ryčio Vyšniausko pažymiai „Žalgirio“ žaidėjams ir treneriui Kaziui Maksvyčiui.

Ketvirtadienį Kaune lankėsi šiuo metu geriausia Europos komanda.

Matėme atkarpų, per kurias puikiu kamuolio judėjimu ir įkirtimais į baudos aikštelę Pirėjo „Olympiakos“ tvirtino savo statusą, bet kažkokiu būdu Kauno „Žalgiris“ vis tiek buvo arti pergalės, nes rungtynes lėmė paskutiniai metimai.

„Žalgiris“ ketvirtajame kėlinyje puikiai išnaudojo varžovų sutrikimą ir užkūrė areną. Pastaruoju metu daug kalbama, kad vien noro ir kovingumo nebeužtenka, reikia ir kokybės. Šįkart kokybė atsispindėjo metant tritaškius ir kalbant apie antruosius šansus.

Po dviejų kėlinių atsiliekant 34:40 ir padarius 14 klaidų nuotaika buvo tokia, tarsi „Žalgiris“ jau triuškinamas, bet buvo tik 6 taškų deficitas, o po pertraukos komanda grįžo labiau susikoncentravusi. Visi supranta, kad „Žalgiriui“ trūksta kamuolį valdančių žaidėjų ir tai mato kaip akivaizdžią silpnybę, bet „Žalgiris“ su 20 klaidų buvo per vieną metimą nuo pergalės prieš geriausią lygos komandą. Tai būtų buvusi ekstra pergalė, kuri gal net vestų Kauno klubą į ketvirtfinalį.

Kol „Olympiakos“ toliau cementuoja pirmą vietą, o Saša Vezenkovas MVP apdovanojimą, „Žalgiris“ toliau skaičiuoja išparduotų bilietą seriją, kurią turėtų pratęsti iki pat reguliariojo sezono pabaigos.

Šansai patekti į „Top 8“ išlieka, bet situacija – tikrai nelengva.

Prieš pradėdamas rašyti pažymius žalgiriečiams, norėčiau atskirai paminėti „Olympiakos“ vidurio puolėją Tariką Blacką, kuris ketvirtajame kėlinyje labai stipriai padėjo „Žalgiriui“ grįžti į kovą. Už tai jam galima parašyti tvirtą septynetą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas