Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 01

Piktas Rimas Kurtinaitis: „Kai kurie žaidėjai per gerai save vertina“

Maskvos srities „Chimki“ klubui nepavyko pratęsti puikaus sezono starto Eurolygoje. Tik prieš Maskvos CSKA iki tol pralaimėję, tačiau likusius keturis oponentus įveikę Rimo Kurtinaičio auklėtiniai ketvirtadienio vakarą neturėjo jokių šansų Belgrade ir nusileido „Crvena Zvezda“ klubui 78:90.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

„Chimki“ šiose rungtynėse vienu metu atsiliko net 27 taškais, o R.Kurtinaitis po susitikimo negailėjo kritikos savo auklėtiniams.

VIDEO: „Eurolygos diena“: Šaras prieš Željko, „Žalgiris“ prieš snaudžiantį milžiną „Fenerbahče“

„Noriu pasveikinti „Crvena Zvezda“ komandą ir jos trenerį Andriją Gavrilovičių su išties geromis rungtynėmis. Varžovai žaidė su tinkama energija aikštėje paliko širdis. Nebuvo jokių abejonių dėl to, kuri komanda buvo stipresnė, – sakė specialistas iš Lietuvos. – Manau, kad didžiausia problema buvo tai, jog kai kurie mūsų žaidėjai ėmė per gerai save vertinti. Be to, mūsų lyderiai prarado daug jėgų ankstesnėse rungtynėse su Atėnų „Panathinaikos“, tad mums verkiant reikėjo pagalbos nuo solo. Deja, atsarginių žaidėjų indėlis nebuvo pakankamas, kad iškovotume pergalę.“

R.Kurtinaitis taip pat išskyrė ir pirmosios šiame sezone dvigubos savaitės, kai per kelias dienas teko sužaisti du Eurolygos susitikimus, pamokas jo ekipai.

„Tai – puiki patirtis mums, kadangi sezono metu turėsime dar šešias dvigubas savaites. Nelengva per savaitę sužaisti dvejas ar trejas rungtynes, tačiau toks jau yra tvarkaraštis ir turime išmokti žaisti ir kontroliuoti tokias rungtynes. Ačiū „Crvena Zvezda“ komandai, kad mus šįvakar daug ko išmokė“, – sakė strategas.

VIDEO: Incidentas rungtynių pradžioje

„Chimki“ su 4 pergalėmis po 6 turų Eurolygos turnyrinėje lentelėje nusmuko į 4-ąją vietą, tuo tarpu „Crvena Zvezda“, laimėjusi antrą kartą, pakilo į 15-ąją poziciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito