Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 17

Po 5 valandų D.Ivanovičiaus treniruotės Belgrade – Eurolygos žvaigždžių replikos

Belgrado „Crvena zvezda“ tapo pirmuoju Eurolygos klubu, pakeitusiu vyriausiąjį trenerį. Vos po septynių mačų Vladimirą Jovanovičių pakeitė geležine ranka garsėjantis Duško Ivanovičius, jau antrą dieną Serbijos klube surengęs net penkių valandų trukmės treniruotę.

Eurolygos sezono starte Belgrado „Crvena zvezda“ iškovojo vieną pergalę ir patyrė šešis pralaimėjimus, žengdama paskutinėje turnyro vietoje.

Rokiruotę vairininko kėdėje atlikti nusprendęs Serbijos klubo prezidentas Nebojša Čovičius teigė, kad komandai trūksta didelio autoriteto ir drausmės, akmenį paleidęs iki tol menkai Europoje žinomo 37-erių stratego Vladimiro Jovanovičiaus daržą.

Pasak Serbijos portalo „Mozzart Sport“, naujojo komandos stratego Duško Ivanovičiaus rengta treniruotė antradienį prasidėjo 17 valandą, baigėsi – net 22 valandą.

„Būčiau išėjęs 19.30 val.“, – tviteryje rašė Eurolygos žvaigždė Mike'as Jamesas, antrąjį sezoną atstovaujantis „Monaco“ ekipai.

„Dirbome iki 23.30 valandos, – šypsodamasis sakė 65-erių specialistas, praėjusį sezoną dirbęs Vitorijos „Baskonia“ klube su Tadu Sedekerskiu ir Roku Giedraičiu. – Vyrai yra nusiteikę dirbti. Kaip jau teko matyti, jie yra solidūs krepšininkai. Ką pastebėjau per rungtynes ir pirmąsias dvi treniruotes, jiems trūksta kantrybės ir tikėjimo. Jei jie tai turės dvikovoje su ASVEL, tai mums stipriai pagelbės. Daug dalykų pakeisti nebandžiau, nes tai neduotų teigiamo efekto. Bet kai kurios detalės gynyboje ir puolime turėjo būti pakeistos. Vis dėlto kantrybė ir tikėjimas yra pirmoje vietoje.“

Savąja patirtimi su D.Ivanovičiumi socialiniuose tinkluose pasidalino Wade'as Baldwinas, su šiuo strategu praėjusiame sezone dirbęs Vitorijoje.

„Atvažiuoji 11 valandą į treniruočių centrą, 12 valandą prasideda pratybos. Pradžioje – 30 minučių bėgimo, kurį keičia 30-40 minučių svorių kilojimo, po kurių – 15 minučių prasitampymų bei 2 valandų treniruotė. Po visko – kūno priežiūros dalykai bei dušas, kurie trunka dar 30-40 minučių. Sudėkite tai. Tai nėra juokai!“, – rašė W.Baldwinas, šį sezoną rungtyniaujantis Tel Avivo „Maccabi“ ekipoje.

VIDEO: „Eurolygos diena“: Senstantys Milano „Olimpia“ valdovai ir kokio pirkinio trūksta „Žalgiriui“, kad liktų Top-8

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas