2019 12 20

Po antausio sukrėstas Ž.Obradovičius mįslingai kalbėjo spaudos konferencijoje

Željko Obradovičius sukrėstas. Stambulo „Fenerbahče“ klubas namų tvirtovėje krito prieš prasčiausią Eurolygos komandą – Sankt Peterburgo „Zenit“. Specialistas užminė ne vieną mįslę spaudos konferencijoje.
Željko Obradovičius
Željko Obradovičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Prislėgtas 59-erių specialistas vos prakalbėjo spaudos konferencijoje.

Tyliu tonu jis pasveikino „Zenit“ su pergale ir mįslingai kalbėjo apie sprendimus, kuriuos turi priimti „Fenerbahče“.

„Mums dabar labai sunku. Akivaizdu, kad turime į tai reaguoti. Nes tai nebegali daugiau tęstis. Sveikinu „Zenit“ su pergale. Dėkoju fanams už jų širdis ir palaikymą. Turime susimąstyti ir priimti sprendimus. Tikiuosi, jūs mane supratote. Tiek šiandien iš manęs“, – tarė Ž.Obradovičius.

Paprastai spaudos konferencijoje žurnalistai uždavinėja klausimus, bet po savo įžanginės kalbos serbas atsistojo iš vietos ir paliko patalpą.

Tai buvo trečias „Fenerbahče“ pralaimėjimas iš eilės. Su 5 pergalėmis ir 10 nesėkmių Stambulo klubas grimzta į 15 turnyro lentelės vietą.

Turkijos žiniasklaida jau anksčiau skelbė, kad Ž.Obradovičius klubo vadovams buvo įteikęs atsistatydinimo pareiškimą, bet „Fenerbahče“ organizacija jo nepriėmė.

„Zenit“ išlipo iš turnyro lentelės dugno ir „Žalgirį“ paliko vienišą paskutinėje Eurolygos vietoje.

„Esu laimingas dėl savo vaikinų. Jie nudirbo daugiau, nei šiandien apie tai pasakoja jų statistika, – pergale džiaugėsi Sankt Peterburgo strategas Joanas Plaza. – Statistika sako, kad mes prasčiausia Eurolygos komanda. Bet šie vyrukai dirba lyg žaistų atkrintamųjų varžybų komandoje. Ši pergalė skirta jiems ir tiems, kas mumis tiki net ir mums pralaimint.“

15min žiniomis, ši pergalė gali išgelbėti Joano Plazos darbą Sankt Peterburge. 15min šaltinių teigimų, „Zenit“ jau planavo atleisti ispaną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito