Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 16

Po dar vienos laimėtos pratęsimo dramos – priekaištingas Šaro žvilgsnis į patį save

Šarūno Jasikevičiaus kariauna išlieka nepralaimėjusi. Penktadienio vakarą kauniečio treniruojama „Barcelona“ 85:81 svečiuose po pratęsimo pranoko Eurolygos debiutantą „Monaco“. Pratęsimą katalonai žaidė ir savaitės viduryje vykusiame mače su Pirėjo „Olympiakos“. Tada irgi laimėjo.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / nuotr. „Getty Images"/euroleague.net

„Monako komanda žaidė taip, kaip ir turėtų rungtyniauti klubas su tokiomis garsiomis pavardėmis. Jie aiškiai stengiasi patekti į atkrintamąsias varžybas ir manau, kad bus komanda, kuri kovos dėl vietos jose. „Monaco“ pasirašė nemažai didelių vardų ir žaisti prieš juos bus tikrai sunku“, – oponentus po mačo gyrė Šaras.

Įpusėjus dvikovai kunigaikštystės komanda turėjo keturių taškų pranašumą ir už nepavykusią pirmą rungtynių pusę Š.Jasikevičius pliekė pirmiausia save.

„Pertraukos metu pasakiau sau ir kitiems, kad tinkamai neparuošiau komandos. Gerai, kad vyrai sureagavo ir tai yra geriausias dalykas. Man patinka tokio tipo mačai, kuriuose „iš nieko“ ištrauki pergalę, bet turime žaisti geriau, nes ši dviguba savaitė buvo gera dviem pergalėmis, bet toli gražu ne krepšinio prasme“, – neslėpė „Barcelona“ strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas