Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 06

Po traumos sveikstantis A.Moermanas pirmąsyk ant parketo gali žengti „Žalgirio“ arenoje

Praėjusiame sezone vienu pagrindinių Stambulo „Anadolu Efes“ žygio link Eurolygos finalo ketverto kalvių buvęs Adrienas Moermanas sparčiai sveiksta po traumos ir į aikštę gali žengti dar iki akistatos su Kauno „Žalgiriu“.
Adrienas Moermanas
Adrienas Moermanas / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

31-erių puolėjui iš Prancūzijos rugpjūtį buvo atlikta Achilo sausgyslės operacija. Tuomet prognozuota, kad krepšininkas į aikštę grįš po 12-14 savaičių truksiančios reabilitacijos.

Visgi sėkmingai Eurolygos sezoną pradėjęs ir keturias pergales per šešerias rungtynes pasiekęs „Anadolu Efes“ klubas prancūzo skubinti nežada.

„Tikimės, kad Moermanas grįš į aikštę gruodžio viduryje, – Turkijos žiniasklaidos kanalui TRT sakė komandos generalinis vadybininkas Alperas Yilmazas. – Nenorime jo skubinti. Jeigu jis vėl gautų panašią traumą, rungtyniauti negalėtų dar ilgesnį laikotarpį.“

A.Moermanui praėjęs sezonas buvo geriausias karjeroje. Per mačą jis pelnė po 12 taškų, atkovojo po 6,1 kamuolio ir rinko po 15,2 naudingumo balo, o „Anadolu Efes“ reguliariajame sezone užėmė 4-ąją vietą bei galiausiai žengė iki pat finalo, kuriame suklupo prieš Maskvos CSKA.

Jeigu A.Yilmazo prognozės pasitvirtins, A.Moermanas į aikštę pirmą kartą galėtų žengti Kaune, kadangi „Anadolu Efes“ į „Žalgirio“ areną atvyks gruodžio 17-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito