Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 08 23

Praėjusį kovą nuo CSKA nušalintas Mike'as Jamesas sugrįžo į Maskvą

Nuo Maskvos CSKA komandos praėjusį kovą nušalintas Mike'as Jamesas pirmadienį sugrįžo į Rusijos sostinę. Tinklalapis „gazzetta.gr“ skelbia, jog amerikietis susitiks su CSKA klubo prezidentu Andrejumi Vatutinu ir vyriausiuoju treneriu Dimitriu Itoudžiu bei aptars galimą, tačiau menkai įmanomą tolimesnį abiejų pusių bendradarbiavimą.
Mike'as Jamesas ir Dimitrios Itoudis
Mike'as Jamesas ir Dimitrios Itoudis / Euroleague.net nuotr.

Aikštingasis Maskvos CSKA lyderis Mike'as Jamesas praėjusį sezoną keturiskart buvo suspenduotas, o paskutinis atviras krepšininko ir vyriausiojo trenerio Dimitrio Itoudžio susikibimas Kazanėje žaidėjui kainavo nušalinimą nuo komandos iki pat sezono pabaigos.

Nors 31-erių metų 185 cm ūgio įžaidėjas dar turėjo galiojantį kontraktą iki 2023-ųjų metų, tačiau Maskvos klubas davė leidimą sezoną užbaigti „Brooklyn Nets“ gretose.

NBA lygoje M.Jamesas fiksavo po 7,7 taško, 2,5 atkovoto kamuolio ir 4,4 rezultatyvaus perdavimo.

Eurolygoje žibėjusio gynėjo kontraktas su CSKA vis dar galioja, todėl jis šiandien sugrįžo į Maskvą, kurioje laukia susitikimas su klubo prezidentu Andrejumi Vatutinu ir strategu Dimitriu Itoudžiu.

Situaciją išanalizavęs A.Vatutinas viešai teigė, jog M.Jameso ateities Maskvoje nebemato. Tai yra labiausiai tikėtinas scenarijus, tačiau įmanomas ir krepšininko grįžimas į CSKA, jei abi pusės neras sutarties nutraukimo kompromiso.

CSKA neslepia, jog nori dar labiau sustiprinti gynėjų liniją, kurioje šiuo metu jau yra Aleksejus Švedas, Marius Grigonis, Iffe Lundbergas ir Danielis Hackettas. Žiniasklaidoje tarp kandidatų buvo minima Kevino Pangoso pavardė.

Praėjusį Eurolygos sezoną M.Jamesas fiksavo po 19,3 taško, atkovojo po 3,1 ir perėmė po 1 kamuolį, atliko po 5,7 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 19,7 naudingumo balo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi