Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 24

Pralaimėjęs Š.Jasikevičius: „Neįtikinau, kad laukia sunkios rungtynės“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ Eurolygoje krito prieš „Valencia“ 83:84, o treneris po rungtynių pripažino, kad varžovai pergalės nusipelnė.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / IMAGO/kolbert-press nuotr.

„Jie buvo ryškiai geresni. Mes nepadarėme dalykų, kuriuos turėjome padaryti. Pirmiausia, kaip visada, atsakomybę turi prisiimti treneris. Turėjau įtikinti savo žaidėjus, kad laukia fiziška dvikova, jie net interviu kalbėjo, kad su mumis nori būti kuo fiziškesni. Tačiau nebuvome geri ir taktiškai. Mes visiškai nebuvome geri, todėl „Valencia“ pilnai nusipelnė pergalės“, – po rungtynių kalbėjo Š.Jasikevičius.

Lietuvis pasveikino ir savo tiesioginį oponentą Alexą Mumbru.

„Jie buvo geresni daugelyje žaidimo elementų – kovingesni, fiziškesni, labiau norintys laimėti. Sunku laimėti išvykoje su tokiu fiziškumu, kaip mūsų. Sumokėjome kainą už tai, kad nesugebėjome nuteikti komandos sunkioms rungtynėms, – tęsė lietuvis. – Abi komandos nebuvo pavargusios, mes pasirengimui turėjome 4 dienas, panaudojome jas poilsiui po sunkios savaitės. Galėjome remtis mažesniu žaidėjų skaičiumi, jei atsarginiai nebūtų padėję. Pirmoje rungtynių pusėje tapo aišku, kad jie nepadės. Todėl suteikėme daugiau laiko starto penketo žaidėjams, tokia buvo idėja.“

„Barcelona“ strategas taip pat pažymėjo, kad, kaip ir dauguma kitų komandų, nuolat susiduria su žaidėjų stygiumi.

„Visada turime negalinčių žaisti, – teigė Š.Jasikevičius. – Trūksta tęstinumo, tačiau vieną dieną pasieksime savo ir turėsime 10 žaidėjų, kurie gali padėti per kiekvienas rungtynes.“

„Valencia“ strategas A.Mumbru po mačo džiaugėsi, kad komanda visą laiką išliko kovoje ir pasinaudojo savo galimybe laimėti.

„Barselonos komanda turi geriausią gynybą Eurolygoje, todėl įmesti jiems 80 taškų yra sunku. Mes ieškojome gerų galimybių atakuoti ir mums tai pavyko“, – teigė A.Mumbru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas