Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 04

Pralaimėjimų priežastis? „Chimki“ žaidėjai jau du mėnesius negauna atlyginimų

Eurolygos antirekordą užfiksavusi Maskvos srities „Chimki“ komanda turi problemų ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų. Pranešama, kad Pamaskvio ekipos krepšininkams jau kurį laiką nemokamos algos.
Rungtynių akimirka
Aleksejus Švedas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rusų portalo „RIA Novosti“ teigimu, „Chimki“ žaidėjai atlyginimų negauna jau du mėnesius.

Maždaug tiek laiko „Chimki“ žaidėjai nelaimi rungtynių Eurolygoje. Paskutinį sykį Rusijos klubas pergalę iškovojo lapkričio 17 dieną, o nuo tada patyrė net 15 nesėkmių iš eilės – tai visų laikų turnyro antirekordas.

15min dar prieš kelias savaites rašė, kad Maskvos srities klubas viršijo turėtą biudžetą ir turi finansinių rūpesčių. Piniginės problemos privertė „Chimki“ vadovus planuoti sezono pabaigą su vyr. treneriu Andrejumi Malcevu.

Klubo finansinės problemos iš dalies paaiškina „Chimki“ sprendimą, priimtą šios savaitės pradžioje, kai Izraeliui padarius išimtį dėl kelionių draudimo ir leidus rusams atvykti privačiu reisu, jie tą padaryti atsisakė dėl finansinių sumetimų.

Apie tai, kad klubas jam skolingas pinigų, šią savaitę prabilo „Chimki“ jau atleistas švedas Jonas Jerebko. Jis tikino iš Rusijos komandos negavęs šimtų tūkstančių eurų.

Per sausį „Chimki“ atsisveikino ne tik su juo, bet ir su centru Gregu Monroe bei vyriausiuoju treneriu Rimu Kurtinaičiu. Neseniai į Jungtines Valstijas išvyko ir Devinas Bookeris, tačiau jis dar nėra nutraukęs kontrakto su klubu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas