Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 04

Prieš kelionę į Kauną – E.Messinos liaupsės M.Schilleriui: „Žaisime prieš gerai treniruojamą komandą“

Kauno „Žalgirio“ penktadienio vakarą laukia krepšinio profesoriaus iššūkis. Nemuno salos arenoje lankysis Milano „Olimpia“, kurią treniruoja Ettore Messina. Šis prieš kelionę į Lietuvą negailėjo pagyrų Kauno ekipai ir jos treneriui.

Pirmasis E.Messinos egzaminas „Žalgirio“ treneriui Martinui Schilleriui lapkritį buvo per sudėtingas.

Taškų lenktynėse Milane kauniečiai nusileido varžovams 92:98, o italų profesorius patarimus austrui dalino ir po rungtynių.

Sėkmingai rungtyniaujantis Italijos klubas su 17 pergalių ir 10 pralaimėjimų Eurolygoje yra trečias. Tiesa, nors „Žalgiris“ žengia devintas, nuo italų jį skiria vos du laimėjimai – kauniečių balansas yra 15-12.

„Žaisime prieš atletišką ir gerai treniruojamą Kauno komandą. Svarbios mūsų užduotys bus tvarkytis su jų agresyvumu, spaudimu per visą aikštę ir energija. Žinoma, kad laimėtume, turėsime sužaisti aukštesnio lygio rungtynes gynyboje, negu paskutiniame mūsų mače“, – sakė E.Messina, turėdamas omenyje trečiadienio susitikimą, kuriame „Olimpia“ praleido triženklį taškų skaičių ir 92:100 nusileido Stambulo „Fenerbahče“ ekipai.

Pirmajame „Olimpia“ ir „Žalgirio“ mače Italijoje daugiausiai problemų kauniečiams kėlė Kevinas Punteris. 22 taškus įmetęs amerikietis prieš išvyką į Lietuvą įvertino būsimus varžovus.

„Kaune susitiksime su labai solidžia Eurolygos komanda. „Žalgiris“ yra geros formos, tad turėsime būti susikoncentravę, žaisti energingai visas 40 minučių, gerai išpildyti planą puolime ir gynyboje. Neturime Malcolmo Delaney, tad visi turės truputį pasitempti“, – sakė snaiperis.

„Žalgirio“ ir „Olimpia“ rungtynės penktadienį prasidės 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas