Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 11

Prieš mūšį Madride – „Real“ stratego pagarbi žinutė apie „Žalgirį“

Penktadienio vakarą Madrido „Real“ savo aikštėje priims stipriai Eurolygos starte stringantį Kauno „Žalgirį“, tačiau Ispanijos komandos strategas Pablo Laso lengvo pasivaikščiojimo nesitiki.
Pablo Laso
Pablo Laso / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Anot stratego, Trey Thompkinsas ir Anthony Randolphas jau treniruojasi su likusia komanda, bet penktadienį aikštėje jų dar nepamatysime.

„Williamsas-Gossas ir Alocenas taip pat negalės žaisti, o Rudy Fernandezas jaučiasi vis geriau. Po truputį atsigauname po dviejų labai intensyvių savaičių“, – pasakojo P.Laso.

„Real“ strategas pagarbiai atsiliepė ir apie Kauno „Žalgirį“, nors Lietuvos čempionai kol kas pralaimėjo visas aštuonias šio sezono dvikovas ir tūno Eurolygos lentelės dugne.

„Kauniečiai turi gerai suburtą kolektyvą. Jų komandoje žaidžia du labai geri gynėjai Lukas Lekavičius ir Mantas Kalnietis, be to komandą papildė Websteris, kuris taip pat gali žaisti įžaidėju. Tai komanda su stipriais charakteriais. Negalime užmiršti ir Nebo, kuris yra labai atletiškas, energingas ir greitas. „Žalgiris“ – konkurencinga ekipa, kurią privalome gerbti. Jie žaidžia gerą krepšinį, tad privalome būti susikaupę nuo pat pirmųjų dvikovos minučių“, – svarstė P.Laso.

Madrido komanda per aštuonias pirmas dvikovas laimėjo šešis kartus ir užima ketvirtą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas