Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 28

Prieš mūšį Valensijoje Željko pabrėžė pagrindinę „Fenerbahče“ problemą

Skaudų pažeminimą namuose praėjusią savaitę patyrusi Stambulo „Fenerbahče“ grįžta į Eurolygos kovas. Željko Obradovičiaus auklėtiniai šį vakarą stos į mūšį su tiesioginiais konkurentais dėl vietos pirmajame aštuntuke, Jaume Ponsernau vadovaujamais „Valencia“ krepšininkais.
Željko Obradovičius
Željko Obradovičius / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

Prieš mačą Ispanijoje 59-erių specialistas iš Serbijos kaip pagrindinę komandos šio sezono problemą akcentavo atkovotus kamuolius.

„Fenerbahče“ yra blogiausiai dėl kamuolių kovojanti Eurolygos komanda, vidutiniškai per rungtynes sugriebdama po 29,4 kamuolio.

Turkijos ekipos krepšininkai po varžovų krepšiu nusiima po 8,4 kamuolio, o tai irgi yra paskutinis rezultatas lygoje.

„Mūsų laukia labai svarbios rungtynės, – prieš dvikovą kalbėjo Željko. – Žaisime prieš ekipą, kuri mus jau įveikė Stambule. Mačo svarba atsispindi turnyrinėje lentelėje. Mes turime į tai reaguoti. „Valencia“ yra puiki ir subalansuota ekipa, žaidžianti gerai tiek puolime, tiek gynyboje. Kaip visada, mes turime galvoti apie savo didžiausią problemą – atkovotus kamuolius. Turime būti pasiruošę ir dar labiau luptis aikštelėje.“

Pirmajame rate vykusiame susitikime „Valencia“ triumfavo per pratęsimą 100:98. Ispanai kovą po lenta tuomet laimėjo 50-31, net 23 iš jų kamuolius nusiėmusi „Fenerbahče“ krepšiu.

„Žaisime prieš ekipą, kuri yra puikioje sportinėje formoje. Tai svarbus mūšis kovojant dėl vietos atkrintamosiose. Reikės žaisti protingai ir kietai, nes tokį žaidimą demonstruoja ir „Valencia“. Labai svarbus mačas, tad koncentracija turės būti aukščiausiame lygyje“, – teigė „Fenerbahče“ puolėjas Luigi Datome.

Rungtynių startas – 22 val. Lietuvos laiku Valensijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant