Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 12 14

„Real“ atstovai žarstė pagyras „Žalgiriui“ ir rungtynių atmosferai Nemuno saloje

Ketvirtadienio vakarą Kauno „Žalgiris“ namuose priims ypatingą varžovą – karališkąjį Ispanijos klubą Madrido „Real“, kurios atstovai negailėjo komplimentų Kazio Maksvyčio komandai ir rungtynių atmosferai Nemuno saloje.

Dar antradienio vakarą Madrido „Real“ išvykoje 68:64 įveikė Miucheno „Bayern“, o po mažiau nei 48 valandų praėjusio sezono Eurolygos finalininkams teks Kauno „Žalgirio“ iššūkis.

„Pasitinkame sudėtingas rungtynes, nes žaisti Kaune visada yra komplikuota. Tribūnos būna perpildytos, o sirgaliai trokšta matyti mylimą komandą laiminčią prieš „Real“. Tai „Žalgirį“ padaro stipriu ir itin pavojingu varžovu namuose. Jie kovoja dėl vietos atkrintamosiose, o namuose žaidžia ypač agresyviai. Jei norime laimėti, turėsime atsakyti į varžovų intensyvumą. Turėsime gerai gintis, o puolime – ieškoti gerų metimą prieš besikeičiančią „Žalgirio“ gynybą“, – prieš rungtynes kalbėjo vyriausiasis treneris Chusas Mateo, praėjusio sezono pabaigoje komandos vairą perėmęs iš sveikatos problemų turėjusio Pablo Laso.

Pagyrų negailėjo ir „Real“ žaidėjas Mario Hezonja, šį sezoną renkantis po 8,2 taško, 2,5 atkovoto kamuolio ir 7,2 naudingumo balo.

„Kauno „Žalgiris“ – puiki komanda, kuri žaidžia gerą sezoną, – prieš mačą sakė M.Hezonja. – Mums sekasi neblogai, Miunchene iškovojome sunkią pergalę. Turime būti nusiteikę sužaisti dar vienas geras rungtynes ir jas laimėti. Atmosfera „Žalgirio“ arenoje išskirtinė, kuri pakelia namų komandą, bet tokioje fantastiškoje aplinkoje smagu žaisti ir mums. Tikiuosi sunkių rungtynių, bet mes esame pasiruošę. Prieš „Bayern“ strigome ties atkovotais kamuoliais. Turime tai ištaisyti ir sumažinti klaidų skaičių.“

Rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ pradžia – ketvirtadienį 20 valandą.

VIDEO: „Eurolygos diena“: „Žalgirio“ mačo Belgrade aptarimas ir ką Kaune parodys „Real“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas